Survivor birleşme partisi çekiliş sonuçları açıklandı mı? Survivor birleşme partisi ne zaman?

Exxen Survivor 2021 yılında gerçekleşecek olan Ünlüler-Gönüllüler birleşme partisi için 100 kişiyi Dominik Cumhuriyetine götürüyor. Online dizi ve film platformunda duyurulan Survivor birleşme partisi çekilişi bugün gerçekleşti.

Acun Ilıcalı’nın kısa süre önce kurduğu Exxen’de büyük bir çekiliş gerçekleşti. Şanslı 100 kişinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Survivor birleşme partisi bu yıl çok konuşulacak. Bugün yapılacağı duyurulmuş olan Survivor birleşme partisi çekilişinin sonuçları merak ediliyor.

Exxen kullanıcılarının başvuru yapabildiği bu çekilişte şanslı adaylar bir tanıdığı ile beraber 4 gece 5 gün Dominik’te bir otelde kalacak. Peki, Survivor birleşme partisi çekiliş sonuçları açıklandı mı? Survivor birleşme partisi ne zaman?

Survivor birleşme partisi çekiliş sonuçları açıklandı mı? Survivor birleşme partisi ne zaman?

Survivor birleşme partisi çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Exxen’de yapılan açıklamaya göre; çekiliş 15 Mart 2021 saat 15:00'te noter huzurunda gerçekleştirilecek. Toplam katılımcı sayısının rakam hanelerini oluşturabilecek kadar numaralı toplarla noter huzurunda halka açık olarak çekiliş yapılacağı duyuruldu. Kazanan talihlilerin ise Akşam gazetesinden duyurulacağı açıklandı.

Survivor birleşme partisi ne zaman?

2021 sezonunda TV8 ekranlarında yer almakta olan Survivor Ünlüler- Gönüllüler birleşme partisinin 27-28 Mart’ta yapılacağı açıklandı.

Survivor birleşme partisinde bu yıl neler olacak?

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz akşam toplanan ada konseyinde birleşme partisine dair bilgileri seyircilere aktardı. Birleşme partisinin ilk sürprizi ise dünyaca ünlü bir şarkıcının davet edildiği ve partiden bir önce Survivor konseri vereceği açıklandı. Bu konsere Yunan yarışmacılar da katılacak.

Survivor birleşme partisinde yine her sene olduğu gibi yine bir şarkı yarışması yapılacağı ve bu anlamda yarışmacıların, karaokede şarkı söyleme yeteneklerini göstereceği duyuruldu. Bununla birlikte geçen sezonun şampiyonu Cemal Can Canseven yarışmacılar ile birlikte bir parti verecek.

Survivor birleşme partisi çekiliş sonuçları açıklandı mı? Survivor birleşme partisi ne zaman? ile ilgili etiketler Survivor Exxen birleşme partisi çekilişi sonuçları açıklandı mı birleşme partisi ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.