Survivor Berna Keklikler'den Olay Sözler! Rüyamda Gördüm Diyerek 5 Yarışmacıya Beddua Etti!

Survivor 2022'de nefes kesen dokunulmazlık mücadeleleri devam ediyor. Survivor Berna Keklikler kaybettiği oyun sonrası kendisini eleme adayı yazan 5 kişiye olay sözler söyledi. Kendisini yazanları rüyasında gördüğünü söyleyen Berna, gözyaşlarına boğuldu. Survivor Berna Keklikler'den Olay Sözler! Rüyamda Gördüm Diyerek 5 Yarışmacıya Beddua Etti!

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Berna Keklikler'in olay sözleri damga vurdu. Bu akşam yapılan dokunulmazlık oyununda kaybettiği oyun sonrası sinirlenen Survivor Berna, dün yapılan konseyde kendisini yazan 5 kişiyi rüyasına gördüğünü söylerek her birine beddua etti. Survivor Berna Keklikler'den Olay Sözler! Rüyamda Gördüm Diyerek 5 Yarışmacıya Beddua Etti!

Survivor Berna kendisini yazan 5 kişiye beddua ederek, "İnşallah tepetaklak olurlar, gün yüzü görmezler" diyerek takım arkadaşlarının tepkisini çekti. Bilindiği gibi önceki gün kendisini yazan Survivor Ayşe Yüksel'e tepki göstermişti.

Survivor Berna Keklikler'den Olay Sözler! Rüyamda Gördüm Diyerek 5 Yarışmacıya Beddua Etti!

Berna'dan Beddua Dolu Sözler Geldi

Survivor 2022'nin en çok konuşuşan yarışmacılarından Berna Keklikler, adadaki performansıyla da eleştiriliyor. Kaybettiği oyun sonrası, "Rüyanmda 4-5 kişi beni bağlıyordu" diyerek özellikle Yasin ve Gökhan'ı kahkahalara boğdu.

 

Survivor Berna Keklikler'den Olay Sözler! Rüyamda Gördüm Diyerek 5 Yarışmacıya Beddua Etti! ile ilgili etiketler rüya survivor berna beddua
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.