Survivor Berna Keklikler boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi

Survivor Berna Keklikler boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi hakkındaki detaylar araştırılmaya başlandı. Survivor 2022 All Star kadrosu gönüllüler takımında yer alan Berna Keklikler hakkında tüm detaylar merak uyandırdı.

Survivor 2022 All Star kadrosunda gönüllüler takımında yer alan Berna Keklikler hakkında kısa detaylar yarışmayı izleyenler için önemli bir hale geldi. İşte Survivor 2022 kadrosunda yer alan Berna Keklikler’in boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi…

Berna Keklikler kimdir?

25 Şubat 1989 tarihinde Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde dünyaya gelen Berna Keklikler, gurbetçi bir ailenin kızıdır. 1994 doğumlu olan Berrin Keklikler adında bir kız kardeşi vardır. Lise eğitimini Almanya’da tamamlayan Keklikler, 2013 senesinden bu yana İstanbul’da kız kardeşi ile birlikte yaşantısına devam etmektedir.

Lise eğitiminin ardından Almanya’da ekonomi alanında üzerine de öğrenim gören Berna Keklikler, ayrıca Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz Germany güzellik yarışmasına katılmış ve ardından da modellik yapmaya başlamıştır.

Berna Keklikler

2013 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan Berna Keklikler, 2016 senesinde TV8 ekranlarında yayınlanan Göz6 yarışmasından birinci olarak ayrılmıştır. 2017 yılında da Survivor kadrosuna dahil edilen Keklikler, başarılı bir performans ortaya koymuştur. Günümüzde ise halen daha oyunculuk ve sunuculuk eğitimi almaya devam etmektedir.

Survivor Berna Keklikler, Instagram’da bernakeklikler kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Berna Keklikler Boyu

1.76

Berna Keklikler Kilosu

61

Berna Keklikler Burcu

Balık

Berna Keklikler Sevgilisi

Gil Croes

Berna Keklikler Göz Rengi

Siyah

Berna Keklikler Saç Rengi

Kahverengi

Survivor Berna Keklikler boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi ile ilgili etiketler Berna Keklikler Survivor Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.