Survivor Berna eski hali ile parkura çıkamaz dedirtiyor! Berna Kekliker'in her yeri estetik

Survivor 2022 bomba gibi devam ediyor. Şampiyonlar bir araya getiren Survivor'da daha ilk bölümlerden itibaren kavgalar başladı. Bu tartışmaların göbeğinde ise Berna Kekliker var. tv8 yarışmalarına abone olan Survivor Berna daha önce de şampiyonluk yaşadı. Kavgacı yarışmacı Survivor Berna'nın eski halini merak edenler de şok yaşadı.

Survivor Berna eski halini görenler parkura çıkamaz diyor! All Star Berna Kekliker'in her yeri estetik... tv8'de Survivor All Star başlar başlamaz en dikkat çeken çıkışları yine Berna Kekliker yapıyor. Henüz birkaç bölüm geçmesine rağmen 3 kez kavgaya karışan Berna, sezon boyunca böyle devam edecek gibi duruyor.

Survivor Berna eski hali ile parkura çıkamaz dedirtiyor! Berna Kekliker'in her yeri estetik

Berna Kekliker'in aslında bir güzellikl yarışmasında şampiyonluğu da var. TV8 yarışmalarına adeta abone olan yarışması adından söz ettirmeyi biliyor.

Survivor Berna eski hali ile parkura çıkamaz dedirtiyor! Berna Kekliker'in her yeri estetik - Resim : 2

PARKURDA REKABET KIZIŞTIKÇA BERNA HOPLUYOR!

Survivor All Star'da rekabet kızışıyor; Ünlüler ve Gönüllüler kıyasıya kapışıyor. Bu rekabetin ortasında da en dikkat çeken isim de Berna Kekliker oluyor.

Survivor Berna eski hali ile parkura çıkamaz dedirtiyor! Berna Kekliker'in her yeri estetik - Resim : 3

Daha önce Survivor 2019 kadrosunda yer alan Berna Kekliker, şöhretini tv8'in bir başka yarışması Göz6 ile kazandı. Survivor Berna estetiksiz haliyle de şu sıralar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Survivor Berna eski hali ile parkura çıkamaz dedirtiyor! Berna Kekliker'in her yeri estetik - Resim : 4

Berna Kekliker, Almanya'da doğdu. 25 Şubat 1989'da dünyaya geldi. Üç kardeşi var. Güzel oyuncu ve model Berrin Kekliker'in kardeşi. Ekonomi üzerine eğitim alan Survivor Berna, İstanbul'da yaşıyor.

Survivor Berna eski hali ile parkura çıkamaz dedirtiyor! Berna Kekliker'in her yeri estetik - Resim : 5

Almanya'da katıldığı Miss Turkuaz Germany 2011 yarışmasında ise şampiyon oldu.

Survivor Berna eski hali ile parkura çıkamaz dedirtiyor! Berna Kekliker'in her yeri estetik - Resim : 6

Berna Kekliker'in eski halini görenler ise şoke oldu. "Eski Hali daha güzelmiş" diyenler bile var. "Acun Ilıcalı'nın yanına gidenlere bir şeyler oluyor, biz de mi gitsek" yorumları yapılıyor.

 

Survivor Berna eski hali ile parkura çıkamaz dedirtiyor! Berna Kekliker'in her yeri estetik ile ilgili etiketler Survivor survivor berna eski hali berna kekliker
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.