Survivor Berkay'ın elenme sebebini açıkladı! "O hareketi yapmasaydı şampiyon olabilirdi"

Survivor Berkay'ın elenme sebebini açıkladı! "O hareketi yapmasaydı şampiyon olabilirdi" Survivor 2021'den elenen Berkay Yuvakuran hakkında iddialar gün yüzüne çıkmaya başladı. Berkay'ın yaptığı bir hareketin şampiyonlğa mal olduğunu açıkladılar.

Survivor Berkay'ın elenme sebebini açıkladı! "O hareketi yapmasaydı şampiyon olabilirdi"

Survivor 2021'den elenen son yarışmacı olan Berkay adaya veda etti. Hayranlarının çok üzüldüğü elenme sonrası birçok Survivor izleyicisi de Berkay'ın neden elendiği konusunda sosyal medyada paylaşımda bulundu. Survivor Ekstra yorumcularından Furkan Dede ve Semih Öztürk ikilisi Berkay'ın elenmesinin arkasında yatan o harekette görüş birliğine vardı.

O HAREKETİ YAPMASAYDI SURVİVOR ŞAMPİYONU OLABİLİRDİ

Survivor Ekstra programında konuşan Furkan Dede ve Semih Öztürk, Berkay'ın çok büyük stratejik hatalar yaptığını ifade ettiler. Ayşe ve Poyraz'la girdiği mücadelenin Berkay'a çok zarar verdiğini söylediler.

Semih Öztürk, ''Bahsettiğimiz hatayı yapmasaydı şampiyon olabilirdi. O hareketten sonra ihtimali düştü'' ifadelerini kullandı. Aynı görüş programın moderatörü Furkan Dede tarafından da savunuldu.

Furkan Dede'de aynı Semih Öztürk gibi düşündüğünü belirtti. Furkan Dede, Berkay'ın elenmesi hakkında yorumlarda bulundu ve ''Acun abi Berkay'a soruyu sorduğunda, bir şansı daha vardı. Elenmesinin sebebi bu yaptığı radikal hatadır'' ifadelerini kullandı.

Survivor Berkay'ın elenme sebebini açıkladı! "O hareketi yapmasaydı şampiyon olabilirdi" ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 survivor berkay elendi mi survivor berkay neden elendi semih öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.