Survivor Berkay Kimdir? Berkay Yuvakuran Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi?

Survivor Berkay kimdir? Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Berkay Yuvakuran, Galatasaray’ın efsane isimlerinden Semih Yuvakuran’ın oğlu. Survivor Berkay Yuvakuran’ın kaç yaşında ve nereli olduğu yarışmayı yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.

Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Berkay Yuvakuran, Galatasaray efsanesi Semih Yuvakuran’ın oğlu olmasıyla dikkat çekiyor. Berkay ayrıca Beşiktaş takımının kalesini koruyan Utku Yuvakuran’ın da üçüz kardeşlerinden birisi. Peki, Survivor Berkay Yuvakuran kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

SURVİVOR BERKAY YUVAKURAN KİMDİR?

Survivor gönüllüler takımına dahil olan Berkay Yuvakuran, Beşiktaş’ın kalecisi Utku Yuvakuran’ın kardeşidir. En az abisi kadar yetenekli ve spor kariyeri olan Berkay Yuvakuran, Beylerbeyi futbol takımının formasını giyiyor. Abisi Utku gibi koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Berkay Yuvakuran, Survivor’ın şimdiden en büyük gözdeleri arasında yer alacak.

Survivor Berkay Yuvakuran kimdir

Galatasaray’ın efsane isimleri arasında yer alan Semih Yuvakuran’ın üçüz oğlundan biri olan Berkay Yuvakuran, Beşiktaş forması giyen kaleci Utku Yuvakuran’ın da kardeşi. 2017 yılından bu yana Instagram kullanan Berkay Yuvakuran’a @berkayyuvakuran adlı hesaptan ulaşabilmek mümkün.

Survivor Berkay Kimdir? Berkay Yuvakuran Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? ile ilgili etiketler Survivor Berkay Yuvakuran Semih Yuvakuran
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.