Survivor Batuhan Karacakaya Günahı Kadar Sevmediği Evrim Keklik'e Jest Yaptı!

Survivor 2022'de ödül oyunu heyecanı sürüyor. Geçtiğimiz hafta tüm dokunulmazlıkları kaybederek Seda Ocak'ı kurban veren Gönüllüler takımı haftanın ilk ödül oyununda şov yapmaya hazırlanıyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıran kırana mücadelesinde Survivor Batuhan Karacakaya'nın Evrim'e yaptığı jest oyuna damga vurdu.

Her bölümü bir başka olaya sahne olan Survivor All Star 2022'de haftanın ilk ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz zorlu haftada Seda Ocak'ın elenmesiyle zor günler geçiren Gönüllüler takımıyla tüm dokunulmazlık oyunlarını alarak şov yapan Ünlüler takımı karşı karşıya geliyor. Survivor Batuhan Karacakaya Günahı Kadar Sevmediği Evrim Keklik'e Jest Yaptı!

Survivor Batuhan Karacakaya'nın Evrim Keklik'e yaptığı jest ödül oyununa damga vurdu. 19 Mayıs Survivor ödül oyununda puzzle toplayan yarışmacılar zor anlar yaşadı. Batuhan ve Survivor Evrim'in karşı karşıya geldiği oyunda Keklik'in, "Gel benim puzzle'ları da çıkart, bir centilmenlik yap" sözlerine karşılık veren Karacakaya, "Bir tanesini çıkartabilirim" dedi.

Survivor Batuhan Karacakaya Günahı Kadar Sevmediği Evrim Keklik'e Jest Yaptı!

Survivor Evrim Keklik'in ödül oyunu sırasında güçlük yaşaması üzerine yardım eden Batuhan Karacakaya hem izleyenlerin hem de hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Survivor 108. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor Batuhan Karacakaya Günahı Kadar Sevmediği Evrim Keklik'e Jest Yaptı! ile ilgili etiketler Survivor batuhan karacakaya Survivor Batuhan Evrim Keklik Survivor Evrim Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.