Survivor Batuhan Karacakaya devam edecek mi?

Survivor 2021’de Batuhan Karacakaya şoku yaşanıyor. Bu sezon Survivor yarışmasında adından söz ettiren Batuhan Karacakaya’nın annesinin koronavirüse yakalandığı belirtildi. Peki, Survivor Batuhan Karacakaya yarışmadan ayrılacak mı?

Kırmızı ve mavi takım olarak ikiye ayrılan Survivor yarışmasında kırmızı takımda yer alan Batuhan Karacakaya’ya annesi Gülhayat Hanım’dan kötü bir haber geldi. Survivor Batuhan’ın annesinin koronavirüse yakalandığı ve karantina altına alındığı iddia edildi.

Aşk-ı Memnu dizisinde hayran kitlesini arttıran ve kısa sürede ün yapan Batuhan’a bu haberin Acun Ilıcalı tarafından verilip verilmeyeceği merak konusu oldu. Geçtiğimiz günler içerisinde kazandığı aile ödülü ile Batuhan Karacakaya, annesi ile özel giderme şansını elde etmişti.

Her fırsatta annesine olan düşkünlüğü ile tanınan Batuhan, ödülü kazanmamasına rağmen annesiyle hasret giderme imkanını çok kısa bir miktara sığdırabilmişti.

Survivor Batuhan Karacakaya devam edecek mi?

SURVİVOR BATUHAN NEDEN AYRILDI?

Sosyal medyada Diman Arcana adındaki bir hesap tarafından yapılan iddialı haberde, “Survivor 2021 yarışmacılarından Batuhan Karacakaya’nın ailesinden üzücü haber! Geçmişte Aşk-ı Memnu dizisiyle tanınan ve birçok yapımda yer alan, şu anda da Survivor’da yarışan Batuhan’ın annesi Gülhayat Hanım koronavirüse yakalandı. Haberin Batuhan’a verilip verilmeyeceği ise henüz belirsiz; kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verilmişti.

Pek çok kullanıcı sosyal medyada Batuhan’ın annesi Gülhayat Hanım’a geçmiş olsun dileklerini iletirken Acun Ilıcalı’nın ise bu haberi Batuhan’a söyleyip söylenmeyeceği henüz bilinmiyor.

Bu haberin Batuhan'a verilmesinden sonra Survivor yarışmasına devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

Survivor Batuhan Karacakaya devam edecek mi? ile ilgili etiketler Survivor batuhan Gülhayat batuhan karacakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.