Survivor Barış'a diskalifiye şoku!

Survivor son bölümde sürpriz bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladıktan sonra Metin Kuş'tan aldığı haber ile bir yarışmacının artık adaya veda edeceğini açıkladı. Öte yandan yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Çağrı da kararını söz konusu konseyde açıkladı.

Acun Ilıcalı Barış'ın midesinde bir rahatsızlık olduğunu ve bu konu ile ilgili birçok doktordan görüş alındığını söyledi.

Haber karşısında Barış'ın arkadaşları üzüntüye boğuldu. Ilıcalı, "Metin Kuş açlık devam ederse, Barış'ın yaşadığı sıkıntı daha kötüleşebilir ve kalıcı hasar bırakabilir." dedi. Acun Ilıcalı "Barış Özbek için Survivor sona erdi" dedi.

Habere çok üzülen Öykü, " Buradayken hep acı çekiyordu onun için daha iyi olacaksa yapacak bir şey yok." sözlerini kurdu.

 ÇAĞRI KARARINI VERDİ

Survivor Çağrı'nın kavga ettiği görüntüler seyircinin gündemine oturmuştu. Acun Ilıcalı, Çağrı'ya, ''Sana yapacağımız yaptırımı söylüyorum. Bizim bu konuyla ilgili kararımız şöyle: sen bundan sonraki 5 ödülden yararlanmayacaksın. Kafanda şunu da değerlendirmeni istiyorum. Ben bu sebepten seni yarışmadan elemem ama şu anda yarışmayı bırakıyorum dersen de mutlu olurum.'' demişti.

Survivor Barış'a diskalifiye şoku!

Çağrı biraz düşünmek istediğini ve kararını sonra bildirmek istediğini belirtti. Bunun üzerine herkes Çağrı'nın yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağını merak etmeye başladı. Çağrı yeni bölümde "Siz bu cümleleri söylediğinizde tek düşündüğüm şey ailemin bunu izliyor oluşuydu." dedi.

Gözyaşları içinde annesinin kanser hastalığı geçirdiğini ve bu hastalıktan kendisini sorumlu tuttuğunu açıklayan Çağrı, "Bana iki yol sundunuz. Ya gururlu bir insan olarak buradan gideceğim. Ya da gururumu bir kenara bırakıp kalacağım. Kararımı verdim. Kusura bakmayın Acun bey. Gururumu bir kenara bırakarak annemi mutlu etmeye devam edeceğim ve kalacağım." dedi.

 BARIŞ ÖZBEK KİMDİR?

Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı Özbek, 14 Eylül 1986 tarihinde Castrop-Rauxel, Almanya'da dünyaya geldi. BG Schwerin altyapısında futbola başlayan Barış Özbek, 2003-2004'te Tus Hordel'de forma giydikten sonra 2005 yılında Rot-Weiss Essen altyapısına geçti. Barış, iki sene boyunca A takım forması giydi. 39 maçta 1 gol attı. 2007-2008 sezonunda da takım arkadaşı Serkan Çalık ile birlikte Galatasaray'a transfer oldu. 2007-08 sezonunda, Karl-Heinz Feldkamp ile yeniden yapılanan Galatasaray'ın ilk transferlerinden biri Barış Özbek oldu.

Survivor Barış'a diskalifiye şoku! - Resim : 2

Orta sahanın ortasında, sağ kanatta ve nadiren de olsa sağ bekte oynayabilen Barış oyunun her iki yönünü oynayabilmektedir. Almanya Yerel Ligi takımlarından Rot-Weiss Essen'de oynayan, aynı zamanda Almanya 21 yaş altı millî futbol takımında da 16 kez forma giyen Barış'ın özellikleri Feldkamp'ın sisteminde kilit rol oynamasında etkili oldu. 2011-12, 2012-2013 sezonunda Trabzonspor forması giydi. Trabzonspor'un formasını giyemeden Almanya'da kendi kendine yaptığı antrenmanda sağ diz iç çapraz bağları kopan futbolcu 6 ay sahalardan uzak kalmıştır. Özbek, Minecan Özbek ile evlidir.

Survivor Barış'a diskalifiye şoku! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı survivor 2021 Survivor Çağrı Survivor Barış
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.