Survivor Barış Murat Yağcı'ya canlı yayın şoku! Aycan öyle bir soru sordu ki...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor'da geçtiğimiz akşam yaşanan eleme konseyinde finale gidecek üç isim belli oldu. Bununla beraber konseyde elenen yarışmacılar yayına bağlandı ve bir yüzleşme yaşandı.

Eleme gecesinde canlı yayın heyecanı yaşanırken yarışmadan elenen Aycan, Evrim, Nisa, Sercan gibi birçok yarışmacı programa bağlandı. Yüzleşmenin yaşandığı ve gergin geçtiği dakikalarda Barış Murat Yağcı'ya gelen soru büyük tepki görürken Acun Ilıcalı'dan da müdahale geldi. Survivor Panaroma yorumcusu Hakan Hatipoğlu da tepki gösterenler arasındaydı…

SOSYAL MEDYA'DAN TEPKİ GÖRDÜ!

Büyük finale saatler kala canlı yayında yapılan Survivor programında adada kalmayı başaran 4 yarışmacı ile Survivor'dan bir süre önce elenen yarışmacılar yüzleşme yaşadı.

Elif, Mert, Evrim, Ersin, Nisa, Aşkım, Ezgi ve Aycan canlı yayında eski yarışma arkadaşlarına aralarında geçen bir konuya ilişkin sorular sordu. Evrim ile Berkan arasında gerginlik yaşanırken Aycan'ın sorusu izleyicilere pes dedirtti.

ACUN ILICALI'DAN CANLI YAYINA MÜDAHALE GELDİ!

Aycan, Barış'a "Her yemekten sonra yanıma oturuyordun ve yüzüme geğiriyordun. Bunu bilerek mi yapıyordun? Gerçekten merak ediyorum" dedi. Bu soru sonrası Acun Ilıcalı'dan müdahale gelirken ünlü sunucu "Aycan şunu anladım, seninle canlı yayına çıkmak riskmiş. Acaba ikinci soruyu duymadan Elif'e mi geçsek" dedi.

"İYİ Kİ ELİF VAR"

Ancak yaşananlar bununla kalmadı. Türkiye'nin ilgiyle izlenen programında bu sorunun ardından izleyenler Aycan'a büyük tepki gösterdi. Sosyal medyayı çalkalayan bu konuya ilişkin bir tepki de Survivor Panaroma yorumcularından Hakan Hatipoğlu'ndan geldi. Hatipoğlu "Yüzleşme var aylar sonra ekrana çıkacaksın süslenmişsin saçlarını yaptırmışsın, çok güzel olmuşsun tüm Türkiye 7den 70e merakla heyecanla seni izliyor, senin sorun 'Yüzüme bilerek mi geğirdin.' Valla bu akşam iyi ki Elif var ki topladı biraz ortamı." İfadelerini kullandı.

Survivor Barış Murat Yağcı'ya canlı yayın şoku! Aycan öyle bir soru sordu ki... ile ilgili etiketler Survivor Barış Murat Yağcı canlı yayın Survivor2020

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.