Survivor Barış Murat Yağcı Parkuru Terk Etti! Dokunulmazlık Oyununda Olay Nisa Bölükbaşı İtirafı

Survivor 2022'de Barış Murat Yağcı Dokunulmazlık Oyununu terk etti. Son eleme potasından da sağ çıkan Survivor Barış haftanın 1. dokunulmazlık oyunu sırasında parkuru terk etti. Kırmızı takım tarafından eleştirilen Barış'tan eski aşkı Nisa Bölükbaşı itirafı geldi. Survivor Yeni bölüm detaylarını paylaşıyoruz.

Her bölümü bir başka hikayeye sahne olan Survivor All Star 2022'de bu kez Barış Murat Yağcı'nın parkuru terk etmesi olay oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı'nın şimdiki aşkı Ogeday ile karşılaşan Survivor Barış Murat Yağcı pes ederek oyunu terk etti. Survivor Barış Murat Yağcı Parkuru Terk Etti! Dokunulmazlık Oyununda Olay Nisa Bölükbaşı İtirafı...

Survivor Barış Murat Yağcı'nın Nisa Bölükbaşı'nın parkurdaki sözlerini gerekçe gösterip oyunu bırakması yarışmanın yeni bölümüne damga vurdu. Son eleme potasından da sağ çıkarak elenmeyen Yağcı'nın eski aşkı Nisa Bölükbaşı'nı unutamadığı görüldü.

Survivor Barış Murat Yağcı Parkuru Terk Etti! Dokunulmazlık Oyununda Olay Nisa Bölükbaşı İtirafı

Barış Murat Yağcı Şova Başladı!

Survivor All Star 91. bölüm fragmanında yer alan görüntüler Ünlüler ve Gönüllüer arasında yapılan dokunulmazlık oyununa sahne oldu. Uzun zamandır mavi takımla tartışan Barış Murat Yağcı, "Nisa böyle yapmaya devam ettikça kafam düzelmeyecek" diyerek adeta Nisa'yı unutamadığını itiraf etti.

Survivor 91. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor Barış Murat Yağcı Parkuru Terk Etti! Dokunulmazlık Oyununda Olay Nisa Bölükbaşı İtirafı ile ilgili etiketler Survivor Survivor Barış Nisa Bölükbaşı itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.