Survivor Barış elendi mi? Barış Özbek sağlık durumu nasıl, diskalifiye oldu mu?

Survivor’da Barış Özbek ile Çağrı Atakan şoku yaşanıyor. Son olayların ardından Survivor’da yer yerinden oynarken hem elenme hem de diskalifiye şoku izleyenleri adeta şaşkına çevirdi. Survivor’da Çağrı’nın yaşamış olduğu diyalog ile Barış’ın sakatlığı gündeme damgasını vurdu.

Survivor’da son bölümde Barış Özbek şoku yaşandı. Bu sezon ünlüler takımında yer alan isimlerden biri olan Barış Özbek’in midesi ile ilgili yaşadığı problemler sık sık gündeme gelmiş ve bu konuda Acun Ilıcalı açıklamalarda bulunmuştu.

SURVİVOR BARIŞ ELENDİ Mİ?

Doktor Metin Kuş’un yaptığı değerlendirmeler sonucunda Barış’ın artık Survivor hayatının tamamen noktalandığı ve bu süreçten sonrasında da kalan oyunlardan yer almasının mümkün olmadığı kaydedildi. Barış’ın bu haberi sonrasında herkes büyük bir üzüntü yaşarken bir diğer haberde Çağrı Atakan’dan geldi.

Survivor Barış elendi mi? Barış Özbek sağlık durumu nasıl, diskalifiye oldu mu?

Acun Ilıcalı açıklamasında, Barış’ın bir süredir midesinden rahatsızlık geçirdiğini ve doktoru ile yapılan görüşmelerde midesinde yaşanan sorunun açlıktan dolayı yeniden rahatsızlığının nüksettiğini iletti. Doktor Metin Kuş ile de yapılan görüşmelerden bahseden Ilıcalı, açlığın devam etmesi durumunda Barış’ın sağlık sorunlarının artabileceğini ve artık Barış için Survivor’un sona erdiğini ekran başındaki izleyenlere de duyurdu.

SURVİVOR ÇAĞRI DİSKALİFİYE EDİLDİ Mİ?

Ada konseyinde söz isteyen son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Çağrı ise parkur esnasında Murat Ceylan ile yaşadığı soruna değinerek annesinin kanser olduğunu ve gurunu da bir kenara bırakarak annesi için mücadeleye devam edeceğini be bir daha asla böyle şeyler yaşanmayacağının altını çizmeden geçemedi.

Çağrı’nın pişman olduğunun altını çizen Acun Ilıcalı da son kararında Çağrı ile yolların devam edeceğini izleyenlerle paylaştı.

Survivor Barış elendi mi? Barış Özbek sağlık durumu nasıl, diskalifiye oldu mu? ile ilgili etiketler Survivor barış Barış ÖZbel çağrı diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.