Survivor bambaşka bir formatla geliyor! Bu kez adaya çocuklar gidecek! Exxen'den dev proje!

TV8 ekranlarının en çok takip edilen yarışmalarından Survivor bu kez bambaşka bir formatın hazırlığında... Türkiye'ye birbirinden farklı yarışma formatı kazandıran Acun Ilıcalı'nın MasterChef Junior'dan sonra Survivor için de aynı hazırlıkta olduğu iddia edildi. Yarışmanın sıkı takipçileri hazır olsun bu kez adaya çocuklar gidiyor.

Survivor takipçilerini heyecanlandıran gelişme bugün yaşandı. Yıllardır kesintisiz devam eden ve reyting rekorları kıran Survivor bu ke bambaşka bir formatta izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yarışmacılarıyla, rekabeti ve hikayesi ile izleyicic ekran başına kilitleyen, parkurda yaşanan mücadelerinin evlere konuk olduğu Survivor bu kez çocuklarla yapılmaya hazırlanıyor.

Çocukların 'Junior Survivor' heyecanı - Haberler

Survivor'da konsept değişiyor! Bu kez adaya çocuklar çıkacak!

Vazgeçilmez program Survivor yıllardır tüm takipçilerin heyecanlandırmaya devam ediyor. TV8'de ekrana gelen yarışmanın çocuklara özel versiyonu olan Survivor Junior için Exxen dev bir adım attı. Acun Ilıcalı'nın ön ayak olduğu Survivor Junior dünya genelinde de büyük ilgi görüyor.

Survivor: Edge of Extinction season finale recap: Did the right person win?  | EW.com

Çocuklara Özel Survivor Parkurları Hazırlanıyor!

Acun Ilıcalı'nın talimatı ile hazırlıkların başladığı Survivor Junior için çocuklara özel parkurların hazırlandığı ortaya çıktı. Çocuklara sporun aşılanması, hayatta kalmanın gereklerinin öğretilmesi amaçlanan yarışmada bazı kurallar da esnetilecek.

Survivor Island of the Idols episode 1 power rankings: Super Junior M -  Page 4

Çocukların psikolojilerinin de düşünüldüğü Survivor Junior'ın başvurularının ne zaman başlayacağı da şimdiden merakla araştırılmaya başlandı. İlerleyen günlerde Survivor Junior için Exxen'den açıklama yapılması bekleniyor.

Survivor bambaşka bir formatla geliyor! Bu kez adaya çocuklar gidecek! Exxen'den dev proje! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı survivor çocuk survivor junior Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.