Survivor Ayşe Yüksel Elendi mi? 24 Haziran Survivor Kim Elendi? Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında?

Survivor 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. Survivor Ayşe Yüksel elendi mi sorusu da merak ediliyor. 24 Haziran eleme konseyinde adaya veda edecek isim belli oluyor. Haftanın 3 eleme adayının potada olduğu yarışmada en çok konuşulan isim Ayşe Yüksel oldu. Peki Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberimzide...

Her bölümü ile bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı yaşanıyor. Bireysel yarışmaların devam ettiği Survivor'da eleme adayları belli oldu. Survivor Ayşe Yüksel ve Nagihan Karadere'nin ardından bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası 3. eleme adayı da belli oldu.

24 Haziran Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Yeni haftada oynanan bireysel dokunulmazlık oyunlarında Survivor Adem Kılıçcı ve Ayşe Yüksel sembolün sahipleri oldu. Eleme adayları ise Survivor Ayşe Yüksel ve Nagihan Karadere oldu.

Survivor Ayşe Yüksel Elendi mi?

Survivor Ayşe Yüksel elendi mi sorusu gün boyunca merak edildi. Mavi takımdan Survivor Evrim Keklik'e lobut vererek yardım ettiği gerekçesiyle Acun Ilıcalı'dan bile linç yiyen Ayşe Yüksel Survivor'a veda etti.

Survivor Ayşe Yüksel Elendi mi? 24 Haziran Survivor Kim Elendi? Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında?

Ayşe Yüksel Kimdir?

Survivor 2020 kadrosunda yer alan Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde doğdu. Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde okuyor. Spor ile çok içli dışlı olduğunu belirten Ayşe Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendiğini söyledi.

Survivor Ayşe Yüksel Elendi mi? 24 Haziran Survivor Kim Elendi? Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında? ile ilgili etiketler survivor ayşe yüksel elendi mi Ayşe Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.