Ayşe Yüksel kimdir? Survivor Ayşe kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor Ayşe Yüksel kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan isimlerden Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor 2021 yarışmacılarından Ayşe Yüksel en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan Ayşe Yüksel, halter sporu ile ilgilenmekte.

AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Ayşe Yüksel, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Ayşe Yüksel

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde 2. sınıf öğrencisi olan Ayşe Yüksel, ortaokulda masa tenisi eğitimi aldı. 7. sınıfta haltere başlayan Ayşe Yüksel, genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldu.

1 yıl bu sporu yaptıktan sonra bırakma kararı alan Ayşe Yüksel, voleybola başladı. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ederek 2. senesinde 4 yıldır devam ettirdiği tenis antrenörlüğüne başladı.

Survivor Ayşe Yüksel

Lisede basketbol okul takımında da 3 yıldır oynayan Ayşe Yüksel, üniversitede 1 yıl futsal ve yüzme dersi gördükten sonra şu anda da tenis hocalığı yaptığını ve okuduğunu söyledi.

Ayşe Yüksel, Instagram’da 3.483 takipçisi bulunan @ayseyukselofficiall hesabını kullanıyor.

Ayşe Yüksel kimdir? Survivor Ayşe kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Ayşe Yüksel Survivor Ayşe Yüksel Survivor gönüllüler Ayşe Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.