Survivor Avatar Atakan kimdir? Çağan Atakan Arslan kaç yaşında nereli? Evli mi?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın konuklarından Survivor Avatar Atakan kimdir sorusu aranır oldu. Çağan Atakan Arslan kimdir? Çağan Atakan Arslan kaç yaşında? Çağan Atakan Arslan nereli? Çağan Atakan Arslan evli mi? İşte tüm detaylar…

Survivor Avatar Atakan kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın konuklarından Survivor Avatar Atakan yeniden ekranlara döndü. Survivor yarışması ile adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran Atakan, kazandığı şampiyonluklarla da çok fazla konuşuldu. Peki Avatar Atakan (Çağan Atakan Arslan) kimdir?

AVATAR ATAKAN (ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN) KİMDİR?

Türk kick boks, Muay Thai sporcusu ve oyuncusu olan Çağan Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 tarihinde Sivas’ta dünyaya geldi. Spor hayatına basketbol ile star veren Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ederek profesyonel müsabakalarda yer aldı.

2011 senesinde Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ile deviren Arslan, IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanarak bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı da kazandırdı. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Soldier olarak söz ettirdi.

Kick boks kariyerinin önemli olaylarından biri de, dünyanın kick boks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşma oldu. 2014 senesinde Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira ile 2015 yılında ise Glory 20 Dubai'de Chad Sudgen ile karşılaştı.

Avatar Atakan kimdir?

Arslan, 2016 senesinde Survivor Ünlüler takımına dahil olarak kısa sürede tüm Türkiye tarafından tanındı. 5 ay süren zorlu mücadele sonrası Survivor şampiyonu olan Arslan daha sonrasında yeniden ringlere dönerek Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkarak Kevin Brenda'yı ikinci rauntta nakavt etti. 3 Aralık 2016'da kemerini korumak adına Marco Pique ile dövüşerek bunu tekrardan başardı.

Arslan, bir süre sonra sinema ve dizilerde de rol almaya başladı. 2017 senesinde Söz dizisinde Üsteğmen Zafer Yaman karakterine can vererek 12. bölümde diziden ayrıldı. 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenerek Leon Aslan Arslan adında bir de çocuğu oldu.

Survivor Avatar Atakan kimdir? Çağan Atakan Arslan kaç yaşında nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler çağan atakan arslan Avatar Atakan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.