Survivor Atakan'dan Sercan Yıldırım'a yaylım ateşi! "Samimiyetsiz"

Survivor All Star'da kılıçlar çekilmeye başlandı. Sürgün Kampına giden ve eleme potasına giren Survivor Sercan ile Avatar Atakan arasında eleme konseyi öncesi şok bir gerginlik yaşandı. Öte yandan Survivor 2022'nin ilk ödül oyunu da bu akşam ekrana geldi.

Acun Medya yapımcılığında Dominik'te yapılan Survivor All Star 2022'de eleme adayları belli oldu. 19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı adaya veda edecek isim belli olacak. Sürgün kampına giden 4 isimden biri eleme gününde Survivor'a veda edecek.

Sürgün kampına giden isimlerden Survivor Sercan, gitmeden önce söyledikleri ile kamptan dönüşte yaptığı açıklamalarla şimşekleri üzerine çekti. Sürgün kampı dönüşü konseyde yaptığı, "Bir daha olursa art niyet ararım" çıkışına en sert tepkiyi eski şampiyon Avatar Atakan gösterdi.

"SAMİMİYETSİZLİĞİNİ GÖSTERDİ"

Survivor Atakan Sercan Yıldırım hakkında, "Aba altından sopa gösterme hareketleri yaptı. O benim hoşuma gitmedi. O, ilk yaptığı konuşmanın samimiyetsizliğini bana gösterdi" diyerek tepkisini dile getirdi.

Survivor Atakan final koltuğunda yanında oturacağını düşündüğü isimleri  saydı - Internet Haber

Survivor'da eleme günü!

19 Ocak 2022 Survivor kim elendi sorusu yanıtını buluyor. Sürgün kampında yer alan Birsen Bekgöz, Sercan Yıldırım, Gizem Türkoğlu ve Hikmet bu akşam konseyde elemeye çıkıyor. En az oyu alan isim adaya veda edecek.

Ada'da ilk Ödül oyunu!

Öte yandan bu akşam Dominik'te ilk ödül oyunu oynanıyor. Yayınalan Survivor 5. bölüm fragmanında yarışmacıların ödül karşısında çok sevindikleri görülüyor.


Survivor 5. bölüm 19 Ocak Çarşamba akşamı tv8'de ekrana geliyor.

Survivor Atakan'dan Sercan Yıldırım'a yaylım ateşi! "Samimiyetsiz" ile ilgili etiketler Survivor survivor all star Survivor Atakan Survivor Sercan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.