Survivor arabayı kim kazandı? 2019 Kazananlar kimler?

Survivor arabayı kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor'da araba dağıtmaya devam ediyor. İtiraz seslerinin yükseldiği yarışmada Hikmet ile Acun Ilıcalı arasında 5 saniye tartışması yaşanıyor. Heyecan seviyesi yüksek yarışmalar sonrasında araba ödülünü kimin kazanacağı merak ediliyor. Kimin arabayı kazandığı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor arabayı kim kazandı? 2019 Kazananlar kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor arabayı kim kazandı? Survivor 2019'da araba ödülünü kimin kazanacağı merak ediliyor. 53. bölümüyle ekranlara gelen programda siyah ve beyaz takım arasında yaşanan rekabet izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.tiraz seslerinin yükseldiği yarışmada Hikmet ile Acun Ilıcalı arasında 5 saniye tartışması yaşanıyor. Heyecan seviyesi yüksek yarışmalar sonrasında araba ödülünü kimin kazanacağı merak ediliyor. Sonucu merakla beklenen yarışmada araba ödülünü kimin kazandığı araştırılmaya başladı. İşte Survivor arabayı kim kazandı? 2019 Kazananlar kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor arabayı kim kazandı? 2019 Kazananlar kimler?

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 53. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Dün akşam birleşme partisi ile ekrana gelen Survivor'da yine eğlenceli dakikalar yaşandı. Yeni bölümde araba için yarışacaklar. Peki arabanın sahibi kim olacak?

BİRLEŞME PARTİSİNDE SES YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Survivor 2019'da dün akşam birleşme partisi heyecanı yaşandı. Birleşme partisinde yarışmacılar birbirinden şık kıyafetleri ile sahneye çıktılar. Yarışmanın kazananını Seda Sayan ve Murat Boz'un da yer aldığı jüri belirledi.

Survivor’da şarkı yarışması heyecanı yaşandı ve Survivor şarkı yarışmasını kim kazandı sorusu merakla araştırılmaya başlandı. Survivor’ın geleneksel şarkı yarışması yapıldı. Birinci olan isim seneye yapılacak birleşme partisine katılmaya hak kazanacak. Geçen yılın birincisi Merve Aydın birleşme partisine katıldı. Yarışmacıların performansları şaşırttı.

Acun: Haftalardır bekledik. Beklenen şarkı yarışması bekliyor. Kendimi Eurovision’da gibi hissediyorum. Yarışmacılarda o enerjiyi alabiliyorum.

Sakis: Çok heyecanlıyım. Burada güzel sesler var.

Acun: Ben güzel olmayan sesleri merak ediyorum. Bana göre iki üç isim var, sesleri şaşırtacak. Orkestrayı Tarık Sezer yönetecek.

Tarık Sezer: 3 gün çalıştık. Çok güzel sesler de var. Çok kötü olanlar da var.

ACUN: MURAT’IN DÜĞÜNÜNE GİDECEĞİM

Acun: Kazanan yarışmacı seneye sevdiği bir arkadaşı ile birleşme partisine gelecek. Geçen seneki yarışmacımız sevdiği bir arkadaşı ile burada Merve Aydın ve eşi burada. Murat Boz geliyor, her zaman birlikteyiz ben de onun düğününe gideceğim. Diğer jürimiz Türkiye’den geldi: Seda Sayan.

SURVİVOR ŞARKI YARIŞMASININ BİRİNCİSİ: ELPİDA

Survivor arabayı kim kazandı? 2019 Kazananlar kimler? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.