Survivor anlat bakalım kim kazandı? 30 Nisan Survivor anlat bakalımı hangi takım kazandı?

Survivor anlat bakalım kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül heyecanı yaşanıyor. Perşembe akşamları yayınlanan Anlat Bakalım oyunu keyifle takip ediliyor. Bu akşam oynanacak anlat bakalımı kimin kazandığı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor anlat bakalım kim kazandı? 30 Nisan Survivor anlat bakalımı hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor anlat bakalım kim kazandı? Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor 2020'de ödül heyecanı yaşanıyor. TV8'in sevilen yarışmasında anlat bakalım oyunu oynanacak. Perşembe akşamları yayınlanan Anlat Bakalım oyunu keyifle takip ediliyor. Bu akşam oynanacak anlat bakalımı kimin kazandığı araştırılmaya başlandı. İşte Survivor anlat bakalım kim kazandı? 30 Nisan Survivor anlat bakalımı hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR ANLAT BAKALIM'I KİM KAZANDI?

Survivor anlat bakalımda bu hafta kazanan takım Ünlüler oldu.

SURVİVOR BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da birseysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen yarışmacılar, parkurda büyük mücadele verdi. Büyük heyecana ve rekabete sahne olan sembol oyununda Berkan ve Ersin karşılaşmasının sonunda, erkeklerde sembolü kazanan takım Berkan oldu.

Survivor kadınlarda bireysel dokunulmazlık oyununda Nisa ve Aşkım karşlaşması heyecanlı anlara neden oldu. Sonucunun merakla beklendiği kadınlar sembol oyunu bu hafta Aşkım kazandı.

SURVİVOR MASTERCHEF OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da Masterchef oyununda keyifli anlar ekranlara geldi. Survivor'un 61. bölümünde oynanan MasterChef oyununda, Survivor Yasin, bu oyun öncesi daha önceden deneyimli olduğunu söyleyerek iddiasını ortaya koydu.

Keyifli anların yaşandığı oyunda Mehmet Şef, Gönüllüler'i organize ederken, Somer Şef de Ünlüler Takımı'nı yönetti. Yarışmacılar MasterChef oyununda hünerlerini sergileyerek rakiplerine karşı mücadele etti.

Acun Ilıcalı ve tadım ekibinin yaptığı puanlama ile oylamalar belli oldu. Oyalama sonucu her iki takım da 2 puan aldı ve sonuç 2-2 oldu. Sonuç eşitlenince Acun Ilıcalı, yarışmanın berabere bittiğini ve her iki takımın da yaptıkları yemeği paylaşacağını ve birlikte yiyeceğini söyledi.

Survivor anlat bakalım kim kazandı? 30 Nisan Survivor anlat bakalımı hangi takım kazandı? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 30 Nisan survivor anlat bakalımı kim kazandı kelime
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.