Survivor All Star'ın beklenen birleşme partisinden ilk görüntüler geldi! Bomba Zuhal Topal detayı!

Survivor All Star'ın merakla beklenen birleşme partisinden ilk görüntüler geldi. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı Survivor birleşme partisi paylaşımlarındaki Zuhal Topal detayı dikkat çekti.

Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ve ünlüler takımı arasında yaşanacak olan birleşme partisi sonunda gerçekleşti. Haftalardır gerçekleşmesi beklenen partiden ilk görüntüleri Acun Ilıcalı sosyal medyadan paylaştı. Adadaki birleşme partisinde şarkıcı Edis'in konser verdiği görüldü.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİNDE ZUHAL TOPAL DETAYI

Dominik adasındaki partiye oyuncu Zuhal Topal ile müzisyen eşi Korhan Saygıner, teknik direktör Sergen Yalçın gibi isimler de katıldı.

Survivor All Star'ın beklenen birleşme partisinden ilk görüntüler geldi! Bomba Zuhal Topal detayı!

Acun Ilıcalı'nın bir dönem davalık olduğu Zuhal Topal ile partiden selfie paylaşması dikkat çekti.

Survivor All Star'ın beklenen birleşme partisinden ilk görüntüler geldi! Bomba Zuhal Topal detayı! - Resim : 2

Survivor All Star'ın beklenen birleşme partisinden ilk görüntüler geldi! Bomba Zuhal Topal detayı! ile ilgili etiketler Survivor birleşme partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.