Survivor All Star yarı finalinde kim elendi? Finale kim kaldı?

Survivor All Star 2022’de yarı final heyecanı yaşandı. Yarı final öncesi elenen isim Hikmet Tuğsuz olmuştu. Survivor yarı finalde SMS oylamasıyla elenen isimler ve finale adını yazdıran iki isim belli oldu. İşte finalde kozlarını paylaşacak iki yarışmacı...

Acun Medya tarafından geliştirilen, TV8'in yarışma programında Dominik Cumhuriyeti'nde kurulan zorlu parkur üzerinde kozlarını paylaşan yarışmacılar kazanan olmak ve yarı final koltuğuna oturmak için tüm gücüyle mücadele etti.

Survivor All Star 2022 yarışmasında yarı final için yapılan son oyuna kalma başarısı gösteren Nisa ve Adem eşleşmesinde son anda Adem kazandı ve finale adını yazdırdı.

Bu akşamki oylamada yarı finale adını yazdıran diğer yarışmacılar ise Nisa Bölükbaşı ve Batuhan Karacakaya olmuştu.

Survivor All Star yarı finalinde kim elendi? Finale kim kaldı?

Yarı finale kalan Batuhan, Adem, Nisa ve Ayşe canlı yayında SMS oylamasına çıktı. Yarı final gecesinde, en az SMS oyunu alan Ayşe ve Batuhan şampiyonluğa veda etti.

Survivor All Star 2022 yarışmasında adını finale yazdıran yarışmacılar ise Adem ve Nisa oldu.

 

 

 

 

 

Survivor All Star yarı finalinde kim elendi? Finale kim kaldı? ile ilgili etiketler Survivor survivor yarı final survivor all star 2022 kim elendi kim finale çıktı adem nisa ayşe batuhan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.