Survivor All Star Sude Burcu Kimdir? Sevgilisi Kim? İşte Sude Burcu hakkında bilgiler

2022 Survivor All Star Gönüllüler kadrosunda yer alan Sude Burcu 2019 Survivor Türkiye - Yunanistan karşılaşmasında yer almıştı. Güzelliği ile dikkat çeken Sude Burcu yeni sezonda dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Peki Survivor Sude Burcu kimdir? Sude Burcu sevgilisi kim?

Sude Burcu sevgilisi kim sorusu hakkında araştırmalara başladı. 15 Ocak akşamı TV8'de başlayacak olan Survivor All Star 2022'de Gönüller kadrosunda yarışacak olan başarılı yarışmacı daha önce de Survivor'da yarışmıştı. 1996 doğumlu olan Survivor Burcu Boğa burcudur. Peki Sude Burcu kimdir? İşte Sude Burcu'nun kariyeri...

SURVİVOR SUDE BURCU KİMDİR? MESLEĞİ NE?

Babası futbol antrenörü olan Sude Burcu'nun annesi pilates eğitmenidir. Kendisi de tekvandocudur.

Survivor 2022 Sude Burcu kimdir, kaç yaşında? Survivor Sude hangi sezonda yarıştı?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrenim gören Sude, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor. Aynı zamanda da zumba eğitmenliği yapıyor. 2 kez Avrupa 3.’lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu gibi dereceleri var.

Survivor 2022 Sude Burcu kimdir, kaç yaşında? Survivor Sude hangi sezonda yarıştı?

Survivor 2019'da Türkiye Yunanistan formatında yer alan güzel yarışmacı 2022 sezonunda All Star kadrosunda olacak.

Survivor All Star Sude Burcu Kimdir? Sevgilisi Kim? İşte Sude Burcu hakkında bilgiler ile ilgili etiketler Survivor sude burcu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.