Survivor All Star Nagihan'dan Hikmet'e Ağza Alınmayacak Sözler! Murat Ceylan'a Çattı, Oyunu Bıraktı!

Survivor 2022'de bireysel dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 19 Haziran dokunulmazlık oyunu öncesi adada gerginlik tavan yaptı. Son konseyde eleme adayı olarak Hikmet'i söyleyen Survivor Nagihan Hikmet Tuğsuz'a ağza alınmayacak sözler söyledi. Sıralama oyununda ise sunucu Murat Ceylan ile tartıştı.

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de bireysel dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu öncesi adada gerginlik tavan yaptı. Son dönemde psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyen Survivor Nagihan Karadere Hikmet Tuğsuz'a ağza alınmayacak sözler söyledi. Daha sonra parkurda sıralama oyununda sunucu Murat Ceylan ile tartışan Karadere, gözyaşlarını tutamadı.

Survivor Nagihan'ın Hikmet Tuğsuz'a söylediği sözler yarışmanın tarihinde kimsenin söylemeye cesaret edemeyeceği türden oldu. Son konseyde dokunulmazlığı kazanan Nagihan, eleme adayı olarak Hikmet'i söylemişti. Bu olay sonrası ikili arasında gerilim devam etti.

"SENİN NEREYE OYNADIĞIN BELLİ OLDU!"

Survivor All Star'da Nagihan Karadere ve Hikmet Tuğsuz hem parkurda hem adada birbirine girdi. Survivor Nagihan, adada Hikmet'e "Senin nereye oynadığın belli değil. Sen ağalarınla, paşalarınla burada ayakta duruyorsun. Adem'in yanına gidip beni, benim yanımda Adem'i çekiştiriyorsun. Arkadan iş çevirmekte ustasın" diyerek ateş püskürdü.

Survivor Hikmet Tuğsuz bu sözler karşısında adeta dilini yuttu. Öte yandan tartışma parkurda da sürdü. Nagihan Karadere bu kez, "Arkadan iş çevirmede mükemmel insansın kabul et. Potada görüşeceğiz, seni de eleyeceğim diyorsun ya. Potada görüşürüz" diyerek Hikmet Tuğsuz'u adeta tehdit etti. Survivor Hikmet ise, oyunu kazanan Nagihan'a, "Adam gibi sevin, terbiyesizlik yapma" dedi.

Survivor All Star Nagihan'dan Hikmet'e Ağza Alınmayacak Sözler! Murat Ceylan'a Çattı, Oyunu Bıraktı!

Nagihan Murat Ceylan'la Tartıştı, Bilerek Oyunu Bıraktı!

Bireysel dokunulmazlık oyunu önce yapılan sıralama oyununda Nagihan Karadere, kendisi oynarken programı sunmaya devam eden Murat Ceylan ile tartıştı. Ceylan'ı adeta susturan Nagihan oyunu bilerek yavaşlattı.

Survivor sunucusu Murat Ceylan ise Nagihan'a tepki gösterdikten sonra oyuna devam etti.

 

Survivor All Star Nagihan'dan Hikmet'e Ağza Alınmayacak Sözler! Murat Ceylan'a Çattı, Oyunu Bıraktı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor nagihan Nagihan Karadere survivor hikmet hikmet tuğsuz survivor all star
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.