Survivor All Star kadrosuna "İki kardeş" geliyor! Resmen açıklandı! Dengeler şimdiden değişti!

Survivor All Star gelecek sezondan itibaren TV8'de yayınlanacak. Ancak kadro yavaş yavaş şekilleniyor. Geçtiğimiz sezon yarışma devam ederken Acun Ilıcalı All Star kadrosu hakkında açıklama yapmıştı. Son olarak iki ünlü kardeşin de kadroya dahil olduğu bilgisi geldi.

Batuhan Karacakaya'nın da Survivor All Star kadrosuna dahil olduğunun açıklanmasının ardından diğer yarışmacıların ismi merak edilir olmuştu. MasterChef Türkiye'nin bitiminin hemen ardından ekrana gelmesi beklenen Survivor All Star kadrosu hakkında daha önce Acun Ilıcalı bir açıklama yaparak kadronun kahir ekseriyetinin son dönemden olacağını söylemişti.

Survivor All Star kadrosunda banko olarak ismi geçen adaylardan Anıl Berk, Sercan Yıldırım, Berkan ve Ogeday isimleri cepte görünüyor. Kızlardan ise Evrim Keklik, Elif, Seda ve Sude gelecek sezonun All Star kadrosunda kendine yer bulmuş durumda.

Survivor Elif kimdir, kaç yaşında? Elif Yıldırım Gören, Survivor All Star  kadrosunda olacak mı?

KADRO ERKEN BELİRLENECEK!

Acun Ilıcalı, Survivor All Star kadrosunu erken belirleyeceklerini zira onların da kampa girmesi gerektiğini açıkladı. Son olarak bugün bir sosyal medya hesabından yapılan açıklama Survivor All Star kadrosuna iki kız kardeşin de dahil olduğunu gösterdi.

Survivor All Star 2022'nin kadrosu şekillenmeye başladı

SEDA VE SEMA AYDEMİR KARDEŞLER SURVİVOR ALL STAR'DA!

Survivor yarışmasında farklı sezonlarda yarışan Seda Ocak ve Sema Aydemir kardeşler bu kez All Star'da birlikte yarışacaklar. İki kız kardeşin farklı takımlarda yer almanı bekleniyor.

İki kız kardeş, yer aldıkları Survivor sezonlarında parkurun adeta tozunu attırmış ve birçok kesimden de destek almışlardı.

Survivor All Star kadrosuna "İki kardeş" geliyor! Resmen açıklandı! Dengeler şimdiden değişti! - Resim : 3

Şimdi de Sema ve Seda Aydemir kardeşlerin Survivor All Star kadrosunda yer almasıyla ddengelerin değiştiğini düşünenler çoğunlukta. Bakalım gelecek sezon TV8'de yayınlanacak Survivor All Star'da kimler kazanacak?

Survivor All Star kadrosuna "İki kardeş" geliyor! Resmen açıklandı! Dengeler şimdiden değişti! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı survivor all star sema aydemir Seda Ocak batuhan karacakaya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.