Survivor All Star 47. Bölüm Fragmanı | Eleme Gecesi

Survivor All Star 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların en çok izlenen yarışmasında bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

Survivor 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın doruk noktasında olduğu yarışmanın bu akşamki bölümünde heyecan eleme gecesi olarak devam edecek.

SURVİVOR 47. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı ünlüler takımından Sercan oldu. Survivor ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takım arasından Mert seçildi. SMS sıralaması neticesinde bir kişi Survivor 2022 All Star'a veda edecek.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada birleşme partisi ile ilgili tarih verdi. Acun Ilıcalı hızlı eleme sistemine geçildiğini ve birleşme partisinin Mart ayının sonunda yapılacağını duyurdu.

 

Survivor All Star 47. Bölüm Fragmanı | Eleme Gecesi ile ilgili etiketler Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.