Survivor All Star 2022'de iki isim belli oldu! Acun Ilıcalı'dan çok konuşulacak hamle!

Survivor 2021 kısa bir süre önce final yaptı. Şampiyonun belli olmasının ardından gözler Survivor All Star 2022 kadrosuna çevrildi. İzleyicilerin merak ettiği kadro yavaş yavaş şekilleniyor. Survivor All Star 2022 kadrosunda çok konuşulacak iki isim belli oldu.

Survivor 2020 sezonunda yer alan iki isim adından sıkça söz ettirmişti. Yarışma sayesinde yakaladıkları şöhretle büyük bir hayran kitlesine kavuşan iki isim izleyiciyi çok şaşırttı. Adada yaşadıkları aşk olayları ile yarışmanın önüne geçen ve sosyal medyadaki destekçilerinden bile tepkiler alan bu iki isim Survivor Nisa ile Aycan Yanaç'tan başkası değildi.

instagram'dan birbirilerini takipten çıkaran Aycan Yanaç ile Nisa Bölükbaşı'izleyicinin hafızasındaki yerini koruyor. Survivor 2020'de Sercan'ın Nisa'ya olan hayranlığı ve Nisa'nın karşılık vermemesi günlerce konuşulmuştu. Yarışma bittikten sonra da Aycan Yanaç'ın Sercan ile olan kankalığı gün yüzüne çıkmıştı. Nisa ise bu ilişkiye tepkisini AYcan'ı takipten çıkararak göstermişti.

Aycan Yanaç ile Nisa Bölükbaşı cephesinde flaş gelişme! - Haberler Magazin

Aycan Yanaç ile Nisa Bölükbaşı'nın instagram'da birbirlerini tekrar takip etmesi ise Survivor All Star hamlesi olarak görülüyor.

Aycan Yanaç "Nisa'yı düşündüğüm için Sercan-Nisa olayını açmıyorum. En iyi ben biliyorum. O olayı açsam Nisa'nın yüzü olamaz. Nisa o kadar anlatıldığı gibi değil, Sercan'a üzüldüm. Nisa'nın dediklerine inanıyorlar" ifadelerini kullanmış ve büyük tepki toplamıştı. Ancak ikilinin arasında buzlar erimiş gibi duruyor. Uzun süredir görüşmeyen eski yarışmacıların yeniden birbirlerini takibe almaları, Survivor All Star'a katılacak iddialarını güçlendirdi. Peki Aycan ve Nisa Survivor All Star'da yer alacak mı?

Survivor Aycan Yanaç ve Nisa Bölükbaşı arasında yeni gelişme! Küslük bitti

Survivor All Star'la ilgili bir çok isim ve iddia söz konusu. Ancak bu sayılan isimlerden henüz doğruluğu kesinleşmiş olan yok. İlk ve en güçlü aday Turabi Çamkıran. Gelecek sezon Survivor tarihinin en güçlü kadrosunu kuracağını söyleyen Acun Ilıcalı'nın, Aycan ve Nisa'yı bu yarışmaya çağırması mümkün değil.

Survivor All Star 2022'de iki isim belli oldu! Acun Ilıcalı'dan çok konuşulacak hamle! ile ilgili etiketler Survivor survivor all star 2022 Nisa Bölükbaşı aycan yanaç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.