Survivor All Star 2022 Sürgün Kampı Devam Edecek Mi? Acun Ilıcalı Açıkladı

tv8'in aylardır beklenen yarışması Survivor All Star 2022 dün akşam başladı. Avatar Atakan'lı, Nagihan'lı, Yasin Obuz'lu All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler Kadrosu ilk oyunlarını oynadılar. Toplanan Konseyde geçmiş yıllardan farklı olarak Sürgün Kampının getirildiği açıklandı. Yeni Kurallar Survivor 2022'yi yerli Squid Game'e dönüştürdü. Peki Sürgün Kampı devam edecek mi?

Survivor All Star 2022 hızlı başladı. Acun Ilıcalı'nın her yıl konuşulan adaya gelişi bu kez klasik arabalarla oldu. Uzun zamandır beklenen yarışmanın ilk ödül oyunu da bu arabalarla oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında yer alan isimler, yeni sezonun ilk dokunulmazlık mücadelesinde ter döktüler. Ancak yılın ilk konseyinde açıklanan Sürgün Kampı ve yeni kurallar tüm yarışmacıları şoke etti.

YILIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Ünlüler ve Gönüllüler arasında 3 tur halinde oynanan dokunulmazlık oyununda mücadele ve hırs vardı. Barış Murat Yağcı ve Sercan Yıldırım'ın sakatlık geçirdiği oyunda gülen taraf yine Gönüllüler oldu.

Sürgün Kampı ve Yeni Kurallar Konsey'de Açıklandı

Survivor All Star'ın ilk konseyinde açıklanan kararlar tüm yarışmacıları şaşırttı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yeni kurallardan en önemlisi Sürgün Kampı oldu. Yeni Kurallara göre Sürgün Kampı ilk haftaya özel olacak. Hafta boyunca toplanacak konseyde belirlenecek 4 kişi Sürgün Kampına gönderilecek. Kampa gidecek ilk isim 24 saat boyunca adada yalnız kalacak. Diğerleri de peyderpey sürgün kampının yolunu tutacak. Ve oynanan hiçbir oyunda yer almayacak.

Sürgün kampında toplanan 4 isimden biri elenerek adaya veda edecek. Bu arada Sürgüne gidecek ilk eleme adayı da Birsen Bekgöz oldu.

Peki Sürgün Kampı Devam Edecek mi?

Sosyal medyada Survivor All Star izleyenlerini Sürgün kararını çok beğendi. Yarışma boyunca sürgün kampının sürmesi gerektiğini düşünenler yorumlarda bulundu. Acun Ilıcalı 18 Ocak 2022 konsey sonrası yaptığı açıklamada Sürgün kampının sezon boyunca devam edeceğini açıkladı.

Survivor All Star'ın İlk Günü Nasıl Geçti?

İzleyenler, Dominik Adası'nı ve parkurları özlemişe benziyor. Yeni kurallarla birlikte yarışmanın adeta yerli Squid Game olduğunu düşünenler çoğunlukta. Ancak Mücadelenin, hırsın ve heyecanın devam edeceği Survivor 2022'de şu an için en olumsuz tepki, konseyde toplananların "Sürgün Kampına" kadınların gitmemesi gerektiğini söylemeleri oldu.

 

Survivor All Star 2022 Sürgün Kampı Devam Edecek Mi? Acun Ilıcalı Açıkladı ile ilgili etiketler Survivor All Star sürgün kampı survivor all star 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.