Survivor All Star 2022 Şampiyonu İfşa Oldu! Survivor Adem Kılıçcı'nın Nişanlısından Olay Paylaşım

Survivor 20221 şampiyonu ifşa oldu. Survivor Adem Kılıçcı'nın Nişanlısı Nil Şenver Olay Bir paylaşım yaptı. Bireysel Oyunlarda Adını 4 kez finale yazdıran ve son dönemde performansı formunun zirvesinde olan Adem Kılıçcı'ya Acun Ilıcalı da övgüler düzdü.

Artık Finale Doğru Adım Adım gidilen Survivor All Star 2022'de şampiyon ifşa oldu. Survivor'da son olarak yapılan eleme konseyinde elenen isim eski şampiyon Ogeday Girişken olmuştu.

Bireysel dokunulmazlık oyunlarında gösterdiği yüksek performansla adından söz ettiren eski 2018 Survivor All Star Şampiyonu Survivor Adem Kılıçcı Eleme adayı olarak ismini söylediği Ogeday Girişken'i adadan göndererek rakipsiz kaldı.

Son olarak 19 Haziran Survivor bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan isim olan Kılıçcı, eleme adayı olarak son dönemin en çok konuşulan yarışmacısı Survivor Berkan Karabulut'un ismini vermişti.

Survivor 2022 Şampiyonu İfşa Oldu

Survivor All Star final tarihi yakın zamanda gerçekleşecek. İddiaya göre Survivor 2022 yarı final 28 Haziran, final tarihi ise 29 Haziran olacak. Yarışmanın finali daha önce açıklandığı gibi İstanbul'da gerçekleşecek.

Survivor All Star 2022 Şampiyonu İfşa Oldu! Survivor Adem Kılıçcı'nın Nişanlısından Olay Paylaşım

Ancak Survivor All Star 2022 şampiyonunu ifşa eden isim tanıdık çıktı. Adem Kılıçcı'nın nişanlısı Nil Şenver yaptığı paylaşımla şampiyonu ifşa etti. Paylaşıma göre Şenver'in nişanlısı Survivor Adem Kılıçcı Survivor 2022 Şampiyonu olacağını ifşa etti.

Survivor All Star 2022 Şampiyonu İfşa Oldu! Survivor Adem Kılıçcı'nın Nişanlısından Olay Paylaşım - Resim : 2

Survivor Adem Kılıçcı'nın nişanlısı Nil Şenver, Kılıçcı'nın kazandığı iletişim oyunlarında çektiği videolar ile dikkat çekmiş ve taraflı tarafsız herkesin olumlu tepkilerini almıştı.

Öte yandan Acun Ilıcalı da son eleme konseyinde Survivor Adem Kılıçcı'nın performansı hakkında konuştu. Kılıçcı'nın en kötü finale adını yazdırması karşsında etkilendiğini dile getiren Ilıcalı, Kılıçcı'nın Survivor şampiyonluğunun ipucunu verdi.

Survivor All Star 2022 Şampiyonu İfşa Oldu! Survivor Adem Kılıçcı'nın Nişanlısından Olay Paylaşım ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor şampiyonu ifşa oldu adem kılıççı survivor adem nil şenver adem kılıçcı nişanlısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.