Survivor All Star 126. bölüm fragmanı! Adem ve Atakan birbirine giriyor

Survivor All Star 2022 yarışmasının 126. bölüm fragmanı yayınlandı. 4. dokunulmazlık oyununa sahne olacak bölümde Adem ve Atakan arasında büyük bir kavga çıkıyor. Gergin anlara sahne olan bölümde, takım arkadaşları Adem ve Atakan'ı güçlükle zapt ediyor

Survivor 126. bölüm fragmanında Adem ve Atakan arasında büyük bir kavga yaşanıyor. Gergin anlara sahne olan bölümde, takım arkadaşları Adem ve Atakan'ı güçlükle zapt ediyor.

Survivor All Star’ın 126. bölümünde Adem ve Atakan arasından gerilimde hiç olmadığı kadar had safhaya çıkıyor.

6 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümden görüntüleri içeren fragmanda, iki yarışmacı arasındaki tartışmalı kavgası izleyenleri ekrana kitleyecek.

Survivor All Star’ın 126. bölümü 6 Haziran Pazartesi akşamı saat 20:00'de TV8’de yayınlanacak.

Survivor All Star 126. bölüm fragmanı! Adem ve Atakan birbirine giriyor ile ilgili etiketler Survivor survivor all star 2022 Survivor 126. bölüm fragmanı fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.