Survivor Aleyna Kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? Instagram Hesabı Nedir?

Survivor Aleyna kimdir? Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, izleyenlerin en çok ilgi gördüğü isimlerin başında geliyor. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu’ın kaç yaşında ve nereli olduğu yarışmayı yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.

Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, hem güzelliği hem de sportif yapısıyla ekran başındakilerin en büyük gözdeleri arasında yer alıyor. Peki, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

1998 yılında Bursa’da dünyaya gelen  Aleyna Kalaycıoğlu, Yalova’da büyüdüğünü söyleyerek annesi ile babası 10 yaşında iken buradan ayrıldı. Sonrasında annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınan Kalaycıoğlu, hayatının değiştiğini belirterek sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Survivor Aleyna Kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? Instagram Hesabı Nedir?

Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor. Instagramda “aleynakalayciogluu” kullanıcı adıyla yer alıyor ve 26 bin takipçisi bulunuyor.

Aleyna Kalaycıoğlu, “Survivor’a ilk defa bu sene başvurdum ve ilk 6 da yer aldım. Survivor süreci zorlu geçti hem mental hem fiziken fakat sonunda sona geldik ve şimdi yeni bir başlangıç başlıyor.” ifadelerine yer verdi.

Survivor Aleyna Kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? Instagram Hesabı Nedir? ile ilgili etiketler Survivor Aleyna Kalaycıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.