Survivor Aleyna kardeşi kim? Aleyna Kalaycıoğlu kardeşinden bahsederken hüngür hüngür ağladı!

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kardeşi kim sorusu merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 tüm hızıyla sürerken Survivor Aleyna kardeşinden bahsederken hüngür hüngür ağladı. Peki, Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi kim? Hastalığı ne?

Survivor Aleyna kardeşi kim sorusunun yanıtı haberimizde. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'de yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşinden bahsederken ağlaması, sosyal medyada gündem oldu.

ALEYNA KALAYCIOĞLU KARDEŞİ!

Survivor Aleyna kardeşi kim? Aleyna Kalaycıoğlu kardeşinden bahsederken hüngür hüngür ağladı!

Survivor Türkiye 2021'de 3. haftanın ilk eleme adayı olarak adı gönüllüler takımının oylamasından çıkan Aleyna, kardeşinin başına gelen talihsiz sakatlığı anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

İŞTE O ANLAR!

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa'da doğdu. Yalova’da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ve babası o 10 yaşındayken ayrıldı. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul’a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında ve nereli?

Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir Voleybol oynuyor. Üç senedir de beach volleyball okul takımında yer alan Aleyna Kalaytcıoğlu Survivor’a ilk defa bu sene başvurdu.

Survivor Aleyna kardeşi kim? Aleyna Kalaycıoğlu kardeşinden bahsederken hüngür hüngür ağladı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor aleyna Aleyna Kalaycıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.