Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ve İsmail Balaban aşkına Batuhan'dan ilk tepki!

Survivor ekranlara veda etti. Ancak yarışmacıları hala konuşulmaya devam ediyor. Yarışmadan sonra bir araya gelen Aleyna Kalaycıoğlu ile Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın aşkı belgelendi. Yarışma sırasında Aleyna ile adı aşk dedikodusuna karışan Batuhan Karacakaya'dan ise ilk tepki geldi.

Survivor 2021 geçtiğimiz hafta final yaptı. Finale kalan Poyraz ve İsmail ikilisi oylamaya gitti ve kazanan İsmail Balaban oldu. Yarışma bitti bitmesine ancak hala konuşulmaya devam ediyor. Kırmızı takımın yarışmacıları Aleyna Kalaycıoğlu'nun ev sahipliinde bir kutlama yemeğinde bir araya geldi.

Aleyna'nın misafirleri ile doyasıya eğlendiği akşamda İsmail Balaban ile olan yakınlığı dikkatlerden kaçmadı. Survivor 2021 yarışma sırasında adı aşk dedikosuna karışan Aleyna ve Batuhan ikilisinden açıklama gelmemişti. Ancak gerçek kutlama yemeğinde ortaya çıktı.

Survivor İsmail kimdir, kaç yaşında? Survivor İsmail nereli? İsmail Balaban  biyografisi

Survivor şampiyonu İsmail Balaban ile Aleyna Kalaycıoğlu'nun aşk yaşamaya başladığı magazin gündemine bomba gibi düştü.

24 Haziran 2021 Survivor kim elenecek? Aleyna, Poyraz, Ayşe, İsmail - Haber  Entel

İSMAİL BALABAN ALEYNA KALAYCIOĞLU SEVGİLİ Mİ?

Aleyna Kalaycıoğlu dün akşam kırmızı takımı toplayıp doyasıya eğplendi. Davette Demet Akalın ve Okan Kurt da vardı. Davette dikkat çeken bir detay ise herkesi şaşırttı. Herkes Aleyna ile Batuhan'ın aşk yaşadığını sanarken Aleyna bombayı patlattı.

ismailbalabanfc #İsmailYaz1890'aGönder on Twitter:

Aleyna Kalaycıoğlu dün akşamki davette İsmail Balaban ile sürekli yan yana geldi. İkili birbirine karşı oldukça sıcak görüntüler verdi. İkilinin hayranları bu duruma şaştı kaldı. Çünkü İsmail Balaban yarışmaya katıldığında nişanlıydı. Şimdi ne olacak merak konusu oldu. İsmail konuyla ilgili bir açıklama yapmalı diyenlerin sayısı artıyor. Kamuoyu açıklama bekliyor.

BATUHAN NE TEPKİ VERDİ?

Aleyna Kalaycıoğlu ile İsmail Balaban aşkına Batuhan'ın tepkisi ise herkesin merak ettiği detay oldu. Ancak Batuhan Karacakaya bu aşk iddialarına karşın sessizliğini koruyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ve İsmail Balaban aşkına Batuhan'dan ilk tepki! ile ilgili etiketler Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ismail balaban
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.