Survivor Aleyna Kimdir? Aleyna Çalışkan Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi?

Survivor Aleyna kimdir? Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Aleyna Çalışkan, yedeklerden gelerek oldukça göz doldurdu. Survivor Aleyna Çalışkan’ın kaç yaşında ve nereli olduğu yarışmayı yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.

Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Aleyna Çalışkan, gün geçtikçe performansını daha da yukarı çekiyor. Daha öncesinde bir çok kez eleme adayı olan ancak yükselen performansı sayesinde herkesin dikkatini çeken Aleyna Çalışkan, yedeklerden gelerek dokunulmazlık sembolünü de kazanmayı başarmıştı. Peki, Survivor Aleyna Çalışkan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

SURVİVOR ALEYNA ÇALIŞKAN KİMDİR?

15 Temmuz 1998 yılında doğmuştur. Üniversite öğrencisi olan Aleyna 1.67 boyunda ve 53 kilodur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde okuyan Aleyna Çalışkan, 12 yaşımdan beri sporla ilgileniyor. Voleybol, badminton, karate ve boks sporlarına da ilgisi olan Aleyna Çalışkan düzgün fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Survivor Aleyna Kimdir? Aleyna Çalışkan Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi?

Profesyonel olarak vücut geliştirme ve fitness da Türkiye şampiyonu olan Aleyna’nın kişisel hobileri arasında dans etmekte yer alıyor. Zumba ve tango danslarına karşı ilgisi olan Aleyna Çalışkan bir yandan da pilates eğitmenliği yapıyor.

Henüz 22 yaşında olan Aleyna Çalışkan’ın medeni hali bekârdır. Kariyerinde IFBB Bikini Fitness Türkiye Şampiyonluğu bulunmaktadır.

Aleyna Çalışkan’ın Instagram adresi ‘aleynaclsknn’ olarak yer alıyor. Güzel sporcunun Instagram hesabından 61 bin 600 takipçisi bulunuyor.

Survivor Aleyna Kimdir? Aleyna Çalışkan Kaç Yaşında, Nereli, Evli Mi? ile ilgili etiketler Survivor Aleyna Çalışkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.