Survivor Adem’in Kısmetse Olur'un gelin adayıyla fotoğrafları ortaya çıktı!

Adem Kılıççı'nın şimdi de Kısmetse Olur'un gelin adaylarından Gözde Deniz ile samimi fotoğrafları ortaya çıktı.

Geçen hafta Survivor 2017 ikincisi Adem Kılıççı'nın yine Survivor 2017 yarışmacısı olan Tuğçe Melis Demir ile samimi görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Adem Kılıççı'nın şimdi de adı eski Kısmetse Olur yarışmacılarından Gözde Deniz ile görüntüleri çıktı.

3 gün önce Çeşme'de Tren Beach Club'da samimi bir şekilde göz göze yanak yanağa eğlenen ikili mekandan da birlikte ayrılıp aynı araçla gitti.

trurtuturA

Adem Kılıççı'nın adada takım arkadaşı Sabriye ile yakınlık kurması, ikili arasında aşk dedikodularının çıkmasına neden olmuştu.

ewtertwe

Yine Survivor'da Sabriye, Adem'i Berna'dan sık sık kıskanıyor, "Berna mı daha güzel ben mi?" sözleriyle Adem'i sıkıştırıyordu. Adem yarışma sonrası Posta'ya verdiği röportajda, Sabriye ile sadece arkadaş olduklarını bir kez daha dile getirmişti.

wetwe

20 yaşında olan Gözde Deniz lise mezunu. Gözde Deniz İstanbul'da yaşıyor. Gri göz lensi kullanan Gözde, 1.70 boyunda. Kısmetse Olur gelinler evine dahil olan Gözde Deniz güzelliği ile dikkat çekti.

eryeryeryrutyr

Gözde Deniz Kısmetse Olur evine ilk girdiği gün damat adaylarından hayli ilgi gördü. Yarışmanın ilerleyen günlerinde de elendi.

Survivor Adem’in Kısmetse Olur'un gelin adayıyla fotoğrafları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler survivor adem Kısmetse Olur gözde gelin adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.