Survivor Adem ve Hikmet Arasında Hazımsızlık Tartışması Çıktı! Hikmet'ten Adem'e Olay Tavsiye!

Survivor Adem Kılıçcı ve Hikmet arasında hazımsızlık tartışması çıktı. Survivor yeni bölümünde dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen ikili parkurda atıştı. Kıran kırana mücadelenin sürdüğü oyunda Survivor Hikmet beklenmeyen bir çıkış yaparak Adem'e olay bir tavsiyede bulundu.

Her bölümü ile tartışmalara sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları tüm hızıyla sürüyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 93. bölüm fragmanı Adem ve Hikmet arasında çıkan hazımsızlık tartışmasına sahne oldu. Survivor Adem ve Hikmet Arasında Hazımsızlık Tartışması Çıktı! Hikmet'ten Adem'e Olay Tavsiye!

Survivor Adem Kılıçcı ve Hikmet arasında çıkan hazımsızlık tartışması Adem taraftarlarını çılgına çevirdi. Parkurda süren mücadele bench'te de devam etti. Survivor Adem'in kaybettiği oyun sonrası kenardan Hikmet'in, "tuşlara ne bastın" demesi Kılıçcı'yı zıvanadan çıkarttı.

"Senin Tuşlarına Bir Basarsam..."

Survivor All Star'da Adem Kılıçcı'nın sözlerine karşılık Hikmet Tuğsuz, "Hazmet, soda verelim sana soda" tavsiyesi hem yarışmacıyı hem de yarışmacının destekçilerini çılgına çevirdi.

Survivor yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Haftanın 3. eleme adayının belli olacağı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen kırmızı ve mavi takım arasında amansız mücadele devam etti.

Survivor 93. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

 

 

Survivor Adem ve Hikmet Arasında Hazımsızlık Tartışması Çıktı! Hikmet'ten Adem'e Olay Tavsiye! ile ilgili etiketler Survivor survivor adem kılıçcı survivor hikmet tavsiye tartışma çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.