Survivor Adem Kılıçcı'nın Doğum Günü Büyük SMS Oylamasıyla Kutlanıyor!

Survivor 2022'nin en büyük şampiyon adaylarından Adem Kılıçcı'nın doğum günü bugün kutlanıyor. Kılıçcı'nın takipçileri sosyal medyada doğum günü kutlaması yaparken bir yandan da bu akşam All Star 2022'de büyük SMS oylaması olacak. Adem Kılıçcı'nın takipçileri yarışmacının doğum gününü SMS atarak kutlamayı planlıyor.

Her bölümü ile bir başka olaya sahne olan Survivor All Star 2022'de bu akşam büyük eleme konseyi toplanıyor. Birleşmeye kadar oylamanın yapılmayacağı ve 6 elemenin gerçekleşeceği konseyde SMS oylarının önemi büyük. Öte yandan bir önceki All Star'ın şampiyonu Adem Kılıçcı'da bu gerilimin ortasında. Kılıçcı'nın takipçileri yarışmacının doğumgününü SMS atarak kutlamayı planlıyor.

Survivor Adem Kılıçcı'nın doğumgünü büyük SMS oylamasına rast geldi. Survivor All Star 2022'nin şampiyon adaylarından Adem Kılıçcı'nın takipçileri yarışmacının doğum gününü sosyal medyada kutladı. 5 Mart 1986 Ağrı doğumlu olan Türk Boksör yarışmanın da en büyük şampiyon adaylarından...

Survivor Adem'in Doğum Günü Kutlanıyor

Survivor 2022'de Ünlüler takımının önde gelen yarışmacılarından Adem Kılıçcı'nın doğum günü sosyal medyada takipçileri tarafından kutlandı. Diğer yandan bu akşam gerçekleşecek Büyük eleme konseyinde Adem Kılıçcı adına SMS kampanyası başlatıldı.

İşte yapılan paylaşımlar

Survivor Adem Kılıçcı'nın Doğum Günü Büyük SMS Oylamasıyla Kutlanıyor!

Survivor Adem Kılıçcı'nın Doğum Günü Büyük SMS Oylamasıyla Kutlanıyor! - Resim : 2

Survivor Adem Kılıçcı'nın Doğum Günü Büyük SMS Oylamasıyla Kutlanıyor! - Resim : 3

Survivor Adem Kılıçcı'nın Doğum Günü Büyük SMS Oylamasıyla Kutlanıyor! ile ilgili etiketler survivpr 2022 adem kılıççı survivor adem doğumgünü sms oylaması
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.