Survivor acil durum konseyi toplandı! İsmail Balaban mı, Merve Aydın mı? Survivor'dan ayrılmak zorunda kaldı!

22 Nisan Perşembe akşamı Survivor acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı'nın konseyde "Bugün itibariyle bir yarışmacımız Survivor'dan ayrılmak zorunda" ifadelerini kullanmıştı. Yeni bölüm fragmanında dile getirilen Survivor acil durum konseyinde son günlerin en çok konuşalan ismi İsmail Balaban mı yoksa geçtiğimiz günlerde burnu kırılan Merve Aydın mı elendi? İşte yanıtı

Survivor acil durum konseyinde kim ayrılmak zorunda kaldı sorusu yanıtını buldu. tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 her gün başka bir ayrılık ya da skandalla gündeme gelmeye devam ediyor. 22 Nisan fragmanında yer alan habere göre ise acil durum konseyi sonucunda Survivor'dan ayrılmak zorunda kalan isim de açıklandı.

SURVİVOR ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANDI!

Perşembe akşamı toplanan Survivor acil durum konseyinde adaya veda eden isim de belli oldu.

ACUN ILICALI AYRILIĞI AÇIKLADI

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı'nın "Bugün itibariyle bir yarışmacımız Survivor'dan ayrılmak zorunda" sözlerinin kullandı. Dikkat çeken bu fragman sonrası diskalifiye olan yarışmacının, geçtiğimiz günlerde burnu kırılan Merve Aydın olduğu iddia etti.

Survivor acil durum konseyi toplandı! İsmail Balaban mı, Merve Aydın mı? Survivor'dan ayrılmak zorunda kaldı!

PARKURDA BURNU KIRILMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ekrana gelen bölümde Merve Aydın, oyun alanında parkurdaki engellere çarpmış ve kanlar içinde kalmıştı. Burnu kırılan Merve Aydın, Doktor Metin Kuş'un müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Öte yandan geçtiğimiz gün set ekibinin yemeğinden çalıp yiyen İsmail Balaban'ın da hedefte olduğu çğrenildi.

Survivor acil durum konseyi toplandı! İsmail Balaban mı, Merve Aydın mı? Survivor'dan ayrılmak zorunda kaldı! ile ilgili etiketler Survivor 22 nisan survivor acil durum konseyi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.