Survivor 9 Ocak 2021 baraka ödülünü kim kazandı?

Survivor 9 Ocak 2021 baraka ödülünü kim kazandı sorusunun cevabı yanıt buldu. İlk bölümü ile 9 Ocak akşamında TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler ve ünlüler takımı baraka ödülü için karşı karşıya geliyor.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survvior 2021’in ilk bölümünü ödül oyunu belli oldu. Gönüllüler ve ünlüler takımı arasında kıyasıya rekabetin yaşanacağı ödül oyununda kazanan takım barakanın sahibi oldu. Peki, 9 Ocak Survivor’da baraka ödülünü kim kazandı?

SURVİVOR 9 OCAK 2021 BARAKA ÖDLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2021 sert başladı. Survivor 2021'de ünlüler ve gönüllüler, baraka oyunu için karşı karşıya geldi. Bu oyunda her iki takım, dört erkek dört kadın yarışmacı belirledi. Sekizer yarışmacı, denize kurulan parkura ilk önce varmak için kıyasıya bir yüzme yarışına giriştiler. Her turda kaybeden takımdan bir kişi oyun dışı kaldı. Beş olanın kazanacağı oyunda Ünlüler, 5-1 skorla Gönüllüleri yenerek barakanın sahibi oldu.

Survivor 9 Ocak 2021 baraka ödülünü kim kazandı?

SURVİVOR BARAKA OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?

Survivor 2021 ilk bölümünü kazanan takım, Trendyol tarafından kurulmuş barakaya sahip oldu. Kaybeden takımın ise tam 72 saat yani 3 gün boyunca kalacak evleri olmayacak.

SURVİVOR 2021 YARIŞMACILARI KİMLER?

Gönüllüler takımı; Aleyna, Ayşe, Emin, Hanzade, İlayda, Sancakay, Sena, Steven, Sultan Reşat, Uğurtan, Yiğit ve Yunus Emre

Ünlüler takımı; Barış Özbek, Batuhan Karacakaya, Cemal Hünal, Çağrı Atakan, Hayrettin, İsmail Balaban, Melis Sezer, Merve Aydın, Meryem Kasap ve Öykü Çelik

 

Survivor 9 Ocak 2021 baraka ödülünü kim kazandı? ile ilgili etiketler survivor 2021 Survivor baraka ödülü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.