Survivor 9. Bölüm Fragmanı: Nisa Bölükbaşı, Barış'a Haddini Bildiriyor!

Survivor 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranlarının en çok takip edilen yarışması Survivor 2022'de mücadele hız kesmeden devam ediyor. Sürgün adasına gidecek 4 ismin belli olmasının ardından bu akşam oynanan ödül oyunua Nisa Bölükbaşı'nın Barış'a haddini bildirdiği anlar damga vurdu.

Survivor 9. bölüm fragmanında Nisa, Barış ve Yağmur Banda'nın diyalogları damga vuruyor. tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının mücadelesi devam ediyor.

Nisa Bölükbaşı Haksızlığa Dur Dedi!

Yarışmanın 25 Ocak 2022 Salı akşamı yayınlanacak 9. bölümünde ödül oyunu oynanıyor. Parkurdaki heyecanın evlere kadar hissedildiği yarışmada bu kez Nisa ile Barış'ın diyaloğu damga vuruyor.

Survivor Nisa Bölükbaşı, Barış ile Yağmur arasında yaşanan gerginliğe karıştı. Yağmur Banda'nın, "Takım arkadaşlarından hiçbiri bunu yapmıyor" serzenişine Barış, "Hiç muhatabım değilsin" diyerek tepkili bir cevap verdi.

Bunu duyan Survivor Nisa Bölükbaşı ise Yağmur'a seslenerek, "Onun seviyesine düşme" çağrısında bulundu. Sosyal medyada Nisa Bölükbaşı'nın takipçileri, bu tepki sonrası adeta çıldırdı.

Nisa'nın Survivor 2020 sonrası adeta kendini yenilemiş olduğunu dile getiren takipçileri, "Nisa artık haksızlıklara karşı duruyor" dedi.

Survivor 9. bölüm 25 Ocak 2022 Salı akşamı tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 9. Bölüm Fragmanı: Nisa Bölükbaşı, Barış'a Haddini Bildiriyor! ile ilgili etiketler Survivor fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.