Survivor 7 Temmuz SMS halk oylaması sıralaması kim elendi

Survivor 7 Temmuz 2020 kim elendi? sorusunun cevabı TV8'de. Survivor 2020'de 7 Temmuz akşamı

Survivor 2020’de 7 Temmuz Salı ada konseyinde elenecek olan yarışmacı belli olacak. Survivor 129. Bölümde TV8 ekranlarına kilitlenecek olan izleyenler 7 Temmuz akşamında ‘Survivor’da 7 Temmuz kim elendi?’ sorusunun cevabına da ulaşmış olacak.

Survivor 2020’de beklenen gün nihayet geldi. Büyük finale adım adım daha da yaklaşılırken Survivor 2020’ye veda edecek ev elenecek bir yarışmacı adayı ve hayallerini kaybetmiş olacak. SMS sıralamasına göre; Berkan, Sercan ve Yasin arasından en düşük SMS sıralamasında en düşük oyu alan adadan elenecek.

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2020’de kırmızı ve mavi takımlar arasında devam eden mücadelede finale sayılı günler kala ada konseyinde 7 Temmuz Salı akşamında yaşanacak SMS oylaması sonucunda elenen yarışmacı netlik kazanacak.

SURVİVOR 7 TEMMUZ 2020 KİM ELENDİ?

Survivor 2020’de Sercan Yıldırım elendi.

Survivor 7 Temmuz SMS halk oylaması sıralaması kim elendi ile ilgili etiketler survivor 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.