Survivor 3'üncü ve 4'üncü Eleme Adayları Belli Oldu mu? 31 Ocak Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor 31 Ocak 2022 Eleme adayları için konsey toplandı. Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunu sonrası kazanan Ünlüler oldu. Bu akşam yapılan konsey sonrası sürgün adasına gidecek 3. ve 4. eleme adayları da Gönüllüler takımından seçildi.

Survivor 2022 nefes kesici mücadeleleriyle devam ediyor. 31 Ocak Survivor yeni bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Heyecan ve tartışmaların eksik olmadığı Survivor All Star'da sürgün adası konseptinden devam ediyor.

Eleme adaylarının gittiği Sürgün adası ise bu sezon başında oyuna yeni kural olarak getirildi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımlar sürgün adasına gidecek eleme adayını kendi takımı içinden seçiyor. Bu hafta yapılan dokunulmazlık mücadeleleri sonrası sürgün adasına Barış Murat Yağcı ve Birsen Bekgöz giden isimler olmuştu.

TV8 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, ödülü kim aldı? Survivor 2022  All Star'da eleme adayı kim oldu, sürgüne kim gitti?

Survivor 3'üncü ve 4'üncü eleme adaylarının belirlenceği 31 Ocak 2022 Survivor yeni bölüm halen devam ediyor.

Survivor 31 Ocak Eleme Adayları Belli Oldu mu?

Kıyasıya geçen oyunlarda Ünlüler bu akşam Gönüllüler takımına hakimiyetini hissettirdi.  Nagihan Karadere'nin üst düzey performans gösterdiği bu akşamda Gönüllüler takmında Sude Burcu da dikkat çekti. 31 Ocak Eleme adayları kimler oldu sorusu da az sonra belli olacak. 

Survivor 31 Ocak Eleme adayları Evrim Keklik oldu. Diğer adaylar az sonra belli olacak.

Survivor 3'üncü ve 4'üncü Eleme Adayları Belli Oldu mu? 31 Ocak Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? ile ilgili etiketler survivor eleme adaylar 31 ocak survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.