Survivor 30 Haziran kim elendi? Seda mı? Emre mi?

Survivor 30 Haziran kim elendi? Survivor 2019'da heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Aylardır süren yarışmada Yusuf ve Okay yarı finali garantilerken Seda ve Emre sms oylamasına çıkıyor. Survivor 30 Haziran kim elendi? Sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Seda mı? Emre mi? yarışmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Survivor 30 Haziran kim elendi? Yarı finale kalacak yarışmacıları belileneceği karşılaşma nefes kesmişti. Okay ile Yusuf yarı finale kalmayı garantiliyor. Seda ve Emre halk oylamasına çıkarak, kaderlerini belirleyecek.Survivor 30 Haziran kim elendi? Sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Seda mı? Emre mi? yarışmaya devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanacak bölümde Acun Ilıcalı sunuculuğu üstlenecek. Detaylar haberimizde...

YARI FİNALDE KİM ELENDİ?

Survivor 2019'un ekranlara gelen 109, bölümünde Emre ile Seda arasındaki SMS oylamasının sonucunda rakibinden daha fazla SMS alarak yarı finale kalan isim Seda oldu. Böylece yarı finalde elenen yarışmacı Emre oldu. Seda ise yarı finalde Yusuf ve Okay ile yarı finaldeki ikinci oylamaya kaldı. Yusuf, Seda ve Okay arasında yapılan oylama sonucu bir isim daha yarışmaya veda edecek.

Emre yarışmadan elendiğinin açıklanması sonrası duygusal bir konuşma yaptı. Emre, duygularını "Ben Survivor'u çok sevdim. Survivor sevdasıyla azmettim." şeklinde açıkladı.

SURVİVOR'DA DİĞER FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Survivor'ın 29 Haziran tarihli bölümünde Türk yarışmacılar arasında yarı final oyunu oynandı. Yarı final oyununda Yusuf, Okay, Emre ve Seda bireysel olarak oynadı. Oyunun ilk galibi Yusuf oldu, ikincisini Okay, en son ise Seda kazandı. İlk kaybeden Emre oldu. Emre yarı final öncesinde oylamaya çıktı.

Survivor Türkiye Yunanistan yüz sekizinci bölümde ikinci sıralama oyununda ilk oyunun kazananları Okay, Seda ve Yusuf yarı finale kalmak için mücadele ettiler. Yarı finale gideceği kesinleşen ilk isim Okay oldu. İkinci isim Yusuf oldu.

Survivor 30 Haziran kim elendi? Seda mı? Emre mi? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı TV8 Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.