Survivor 3 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu akşam Ünlüler ve Gönüllüller dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelecekler. Dün akşam 87.bölümde bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı eleme adayları olarak Turabi ve Ümit Karan'ı belirledi. Bu akşam dokunulmazlığı kimin kazanacağı ise merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki Survivor'da 3 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hangi takım? Detaylar haberimizde...

Rekabetin tüm hızıyla devam ettiği yarışma Survivor'da adım adım finale yaklaşılıyor. Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ise Gönüller takımı kazandı. Ünlüler takımı ise ada konseyinde eleme adaylarını belirledi. Konseyde Turabi ve Ümit Kıran bu haftanın ilk eleme adayları oldu. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı ise büyük bir merak konusu. Peki heyecanın tırmandığı Survivor'da 3 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hangi takım? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Survivor 3 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

BU HAFTA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlık oyunu yine nefes kesti. Her oyunun yalan bu oyunun gerçek olduğu yarışta kıran kırana bir mücadele vardı. Oyunun son anına kadar mücadele devam etti ve 9-9'luk eşitlik söz konusu oldu. Byarak yarışında Gönüllüler fırtına gibi esti ve yarışı kazanmayı bildi.

Survivor 3 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 2

İLK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından Ünlüler sembol oyununa çıktılar. Oyunun galibi Mustafa Kemal Kurt oldu. Konseyde ise en çok adı yazılan isim Turabi oldu ve böylelikle ilk eleme adayı belirlenmiş oldu. Sembolü kazanan Mustafa Kemal Kurt ise Ümit Karan'ın ismini verdi. Ümit Karan isminin yazılmasının ardından Mustafa Kemal'e tepki gösterdi.


SURVİVOR SON BÖLÜMDE KİM GİTTİ?

Survivor'da bu hafta kritik bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununda bu hafta ünlüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve iki dokunulmazlık oyununu da kazandılar. Gönüllüler takımı da kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adaylarını belirledi. İlk dokunulmazlığın ardından takım kararıyla belirlenen isim Yağmur oldu. Ardından bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Hilmicem, Birsen'in ismini verdi. İkinci dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından ise oy eşitliğinden dolayı gönüllüler takımı Nagihan ve Damla'yı eleme adayı olarak belirledi. Gerçekleşen halk oylamasının ardından adaya veda eden isim Birsen Bekgöz oldu ve Survivor'a veda etti.

SURVİVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

SURVİVOR 2016
Survivor 2016 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR 2017
Survivor 2017 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmekte olan yarışma Survivor Ünlüler-Gönüllüler formatındadır.

Survivor 3 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - Resim : 3

 
ALP KIRŞAN KİMDİR?
Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu. İlk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak, Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti. 2007'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu. Ayrıca 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yarıştı. Irmak Ünal, oyuncu Damla Debre ve Buzda Dans yarışmasındaki partneri Julia Novikov'la ilişkiler yaşadı. 2012'de Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de mücadele etse de yarışmadan elendi. Şu anda Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yapmaktadır.

SURVİVOR KAZANAN YARIŞMACILAR
Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau

Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama

Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama

Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler

Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama

Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

EXATHLON NEDİR?

Exathlon yarışması Acun Medya'nın yurt dışında yayınladığı Survivor benzeri bir yarışma konsepti. Meksika ve Romanya'da yayınlanan Exathlon yarışması reyting sonuçlarında her hafta birinci sırada yer alıyor. Dünyada en iyi spor yarışmalarından biri seçilen Exathlon yarışması Meksika'da büyük ses getirmesinin ardından Amerikalı yapımcıların dikkatini çekti. Acun Ilıcalı Exathlon'un kısa süre sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde de yayına gireceğini duyurdu.


TV 8 TARİHÇESİ


TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

Survivor 3 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor 3 Haziran dokunulmazlık oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.