Survivor Turabi ve Adem kavgasını sansürsüz izle!

Survivor dün akşam 83.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Birbirinden iddialı yarışmacılar sembol oyunu için karşı karşıya geldiler. Geceye Adem ve Turabi'nin kavgası damgasını vurdu. Kavga ile birlikte gergin dakikalar yaşandı. Küfürlü sözler ve tehditler havada uçuştu. İzleyiciler sansürsüz görüntüleri merak ediyor. İşte Survivor 28 Mayıs Adem ve Turabi kavgası sansürsüz izle! Turabi neler söyledi? Adem ne yaptı? Detaylar haberimizde...


TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da dün akşam gergin dakikalar yaşandı. Sembol oyununda Adem ve Turabi'nin kavgası izleyiciler tarafından merakla izlendi. Küfür ve tahditlerin yer aldığı kavga sonrasında ada konseyinda kavga üzerine konuşuldu. Vatandaşlar ise neler olduğunu merak ediyor.İşte Survivor 28 Mayıs Adem ve Turabi kavgası sansürsüz izle! Turabi neler söyledi? Adem ne yaptı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Turabi ve Adem kavgasını sansürsüz izle!

Survivor 2018'in son bölümünde sembol oyunu finalinden sonra Adem ve Turabi arasında yaşanan kavgada küfür ve tehditler havada uçuştu. Kavga sırasında Adem'in kameramana da hareket yaptığı ve üzerine yürüdüğü ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ise Adem'i sert şekilde uyardı ve 'Yaptığın hareket bize yapıldı' dedi.

SEMBOL OYUNUNDA İPLER GERİLDİ

Sembol oyununu aldıktan sonra Nagihan'a dönerek 'Senin için' diyen Turabi daha sonra ise 'Her şartta kazanıyorum' diye bağırdı. Geçen hafta sembol oyunu finalinde Nagihan'ın Turabi'yi desteklemesine Adem tepki göstermişti.

 


"EGOİST, KOLPA DÖVÜŞÇÜ"

Turabi de buna gönderme yapınca sinirler gerildi. Turabi'ye ilk olarak Merve tepki gösterdi ve 'Yaptığın yanlış' dedi. Turabi'ye 'Egoist ve kolpa dövüşçü' diye bağıran Adem de ayağa kalkarak Turabi'nin üzerine yürüdü. Adem 'Senin gibi adamları parçalarım' diye elini kaldırdı. Gerilimin arttığı anlarda ise araya Esat Yontunç girdi ve ikiliyi ayırmaya çalıştığı. Küfür ve tehditlerin havada uçuştuğu kavgada yaşananların tamamı ise televizyonculuk kuralları nedeniyle ekrana yansımadı.

 Survivor Turabi ve Adem kavgasını sansürsüz izle! - Resim : 2

"KAMERAMANA HAREKET YAPTIN. BUNU KENDİME YAPILMIŞ SAYARIM"

Eleme konseyine İstanbul'dan bağlanan Acun Ilıcalı, kavgada yaşanan olayları açıkladı. Adem'in çekim yapan kameramana da hareket yaptığını açıklayan Ilıcalı, "Seni zorla buraya getirmiş gibi 'Survivor'ı şöyle yaparım' demen bize yönelik bir cümle. İkincisi kameraman arkadaşıma yaptığın bir hareket var. Çekim yaparken kameramana hareket yapıyorsun. Bunu asla kabul edemem. Bu da bize yapılmış bir harekettir' dedi.


ADEM'İ UYARDI

Adem ve Turabi'yi yaşananlardan dolayı uyaran Ilıcalı, 'Turabi'nin orada 'Ben kazandım. Nagihan'a armağan ediyorum' demesinde bir sakınca yok Survivor tarihinde en düzgün sevinçlerden birisi. Bir şey ima ediyor diye Turabi'ya karşı saldırıya geçecek bir durum yok. Bu değerlendirmede önemli 3 konu var. Üçü de Adem'le ilgili. Seni buraya güzel bir şekilde davet ettik. Senin cümlen bize geliyor bu bir. Kameraman arkadaşa karşı yaptığın bir hareket var. Çekim yaparken ona karşı hareket yapıyorsun bu da bize yapılmış bir hareket. Bunu asla kabul edememem. Nagihan'la ilgili söylediğin cümle. Ne dediğini anlıyorum ama kadın bir yarışmacıyı işin içine sokman çok ciddi hata. Bundan sonraki aranızda tartışma olursa belli çerçeve içinde geçmesi sözünü verin. İki tarafı da ciddi şekilde uyarıyorum. Bundan sonra bir daha bu kadar yükselmeyeceğini tahmin ediyorum' şeklinde konuştu.

ESAT AĞABEY VE KAMERAMAN ARKADAŞTAN ÖZÜR DİLEDİM

Adem yaptığı hareketin ardından özür dilediğini söyleyerek, "Sizden de Esat ağabeyden de özür diledim. Pire için yorgan yakacak adamım. Yakarım Survivor'ımı da artık dayanamıyorum anlamında cümleyi kurdum. Kameraman arkadaşım Nail'den ve ada muhabirimizden gidip özür diledim. 'Hakkınızı helal edin size çok büyük ayıp ettim özür dilerim' dedim. Bu sabrımı burada koruyamadım ve kontrolümü kaybettim" şeklinde konuştu.

Survivor Turabi ve Adem kavgasını sansürsüz izle! - Resim : 3

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?
Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli’de doğdu. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin’de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Turabi Çamkıran, Türkiye’de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazandı. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar verdi.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin?” dans yarışmasına katıldı. 6. Hafta üçüncü olarak elendi. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye’de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarıştı.

Turabi Çamkıran, 2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu.

Turabi Çamkıran,"Kertenkele" adlı televizyon dizisinin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dahil olarak; Timur Acar, Dilşad Şimşek, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Umut Oğuz, Mehtap Bayri, Eda Özerkan, Selahattin Taşdöğen, Gafur Uzuner ile birlikte oynamaya başladı.


FİLMLERİ VE DİZİLERİ
2016 - Kertenkele (Kara Kemal) (Tv Dizisi)

2014 - Sabit Kanca 2 (Sinema Filmi)(Turabi)

Survivor Turabi ve Adem kavgasını sansürsüz izle! - Resim : 4


ADEM KILIÇCI
Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir röportajda Rusya'dan (Kafkasya'dan) gelen bir Türk ailesinden olduğunu belirtmiştir.Ayrıca annesinin Erzurumlu olduğunu belirtmiştir.Karapapak Türkleri'nden olduğu biliniyor.

21 Ocak 2017 yılında yayınlanan 2017 Survivor kadrosunda yer alarak Ünlüler takımında yarıştı.

Büyük finalde KKTC de 2-ci olmuştur.

 

Survivor Turabi ve Adem kavgasını sansürsüz izle! ile ilgili etiketler Survivor Kavga adem turabi sansürsüz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.