Survivor 27 Haziran yarı finale kimler kaldı? SMS oylamasını kimler kazandı?

Survivor'da finale sayılı günler kaldı. Yarı final koltuğunun ilk 2 sahibi Hilmi Cem ve Anıl oldu. Diğer iki isim ise Kıbrıs'ta canlı yayında yapılacak sms oylamasının sonucuna göre belli olacak. İzleyiciler yarı finale kimlerin çıkacağını heyecanla araştırıyorlar. Peki Survivor 27 Haziran kimler yarı finale kaldı? Kıbrıs sms oylamasını kimler kazandı? Hangi yarışmacılar? Detaylar haberimizde...

Survivor 27 Haziran kimler yarı finale kaldı? Kıyasıya rekabetin olduğu Survivor'da adım adım finale gidiliyor. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı yarışmacılar tüm güçleri ile yarışıyorlar. Yarı finale çıkan ilk 2 yarışmacı Hilmi Cem ve Anıl oldu. Diğer isimlerin kim olacağı büyük bir merakla bekleniyor. Peki Survivor 27 Haziran kimler yarı finale kaldı? Kıbrıs sms oylamasını kimler kazandı? Hangi yarışmacılar? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Survivor 27 Haziran yarı finale kimler kaldı? SMS oylamasını kimler kazandı?

İLK YARI FİNALİST KİM OLDU?

Survivor'da iletişim oyunu sonrası merakla beklenen Kıbrıs yarı finaline ilk kimin kalacağının belirleneceği oyun oynandı. Büyük bir heyecana sahne olan oyunun finaline Nagihan'la karşılaşan Hilmi Cem İntepe, beklenmedik bir galibiyete imza attı ve Kıbrıs yarı finaline kalan ilk isim oldu.

SURVİVOR'DA 2. YARI FİNALİST KİM OLDU?

Survivor'da dün akşam ikinci Kıbrıs yarı finalisti de belli oldu. Sevilen yarışmada bu akşamki 2. Kıbrıs yarı finalistini belirleyecek olan yarışmanın finalinde Anıl ve Nagihan karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Anıl kazandı ve 2. yarı finalist oldu. Böylelikle Kıbrıs'a giden ilk isimler Anıl ve Hilmi Cem oldu.

 SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

SURVIVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR KAZANAN YARIŞMACILAR
Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau

Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama

Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama

Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler

Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama

Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti

TV 8 TARİHÇESİ

TV8, 22 Şubat 1999 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Mart 2016'da NBA yayın haklarını almıştır.Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan TV8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek ulusal kanallar arasına katıldı.TV8, 9 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.13 Kasım 2013'te kanal, Acun Ilıcalı'ya satılmıştır.Acun Medya'ya geçmesiyle beraber tekrar format değişikliğine giderek TV8 eğlence kanalı oldu. Acun Ilıcalı'nın kanal da haber programlarının bulunmasını istemediğini açıklamasının ardından, bunun sonucu olarak TV8 Ana Haber, HaberAktif gibi haber programları sona erdi, TV8'in haber departmanında çalışanların ise işlerine son verilip kanalla yollarının ayrılmasına gidildi. Ayrıca Kanaltürk'ten transfer edilen Telegol programı da yayından kaldırıldı.

Eylül 2014'ten itibaren Acun Medya'daki tüm programlar TV8'e taşındı. Ayrıca kanal Copa del Rey, Coppa Italia karşılaşmalarının yayın hakkını satın aldı. Mart 2016'dan itibaren NBA maçlarını da yayınlamaya başladı.

ALP KIRŞAN KİMDİR?
Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu. İlk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak, Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti. 2007'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu. Ayrıca 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yarıştı. Irmak Ünal, oyuncu Damla Debre ve Buzda Dans yarışmasındaki partneri Julia Novikov'la ilişkiler yaşadı. 2012'de Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de mücadele etse de yarışmadan elendi. Şu anda Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yapmaktadır.

Survivor 27 Haziran yarı finale kimler kaldı? SMS oylamasını kimler kazandı? ile ilgili etiketler Survivor 27 haziran yarı final sms oylaması kimler kaldı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.