Survivor 23 Mart yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Berna'dan tehdit...

Survivor 23 Mart yeni bölüm fragmanında dikkat çeken ayrıntı. Bu akşamki yeni bölüme Berna ile Elif Şadoğlu kavgası damga vuracak. . Geçtiğimiz günlerde önce Göz6 yarışmasından arkadaşı olan Erdi ardından da Elif ile kavga eden Berna Keklikler tehdit gibi açıklamalar yapacak. İşte bu akşam yayınlanacak Survivor'daki gelişmeler...

Survivor 23 Mart perşembe akşamı yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni bölüm fragmanında Berna'dan tehdit gibi açıklama var. Elif Şadoğlu ve Berna yeni bölümde kavga edecek. Bu kavga üzerine Berna Keklikler tehdit gibi açıklamalar yapacak. Survivor yeni bölüm fragmanı ve bu akşam yaşanacak gelişmeler haber detayda...

Survivor kim elendi sorusu ünlüler takımının veda konseyi sonrasında yanıtlanırken yarışmadan elenen isim olan Çılgın Sedat söyledikleriyle bölüme davga vurdu. Sedat Kapurtu'nun vedasından sonra bir süredir sakin olan gönüllüler takımında bu kez şiddetli kavgalar yaşanmaya başlandı. Erdi ile Berna Keklikler arasında yaşanan kavganın ardından ikilinin tartışmasına müdahale etmek isteyen gönüllüler Berna'yı haksız buldu. Survivor 23 Mart'taki yeni bölümünün fragmanında yer alan bilgilere göre Berna, Elif ile yaptığı kavganın sonrasında "Bana sataşma, bulaşırım" şeklinde ifadeler kullanacak. Elif ile Berna arasında yaşanan itişmelerin diskalifiyeler neden olup olmayacağı ise bu akşam ortaya çıkacak.

Survivor 2017 45. Bölüm Fragmanı

Elenmesinin kesinleşmesinin ardından ilginç bir notu paylaşan Sedat, "Önce Tarık abi, ardından Fatih şimdi de ben, sanırım yaşlı isimler birer birer gidiyor" dedi. Son bölümünde elenme riski bulunan Furkan Kızılay adadan gitmesi halinde bazılarının bu duruma sevineceğini söylerken İlhan Mansız araya girerek sen gidersen üzüleceğiz dedi. Fenomen yarışma programında bu hafta adadan giden Sedat Kapurtu ise herkese hakkını helal ettiğini söyleyerek "Kimse namusumuza ve şerefimize laf uzatmadı sonuçta büyütecek bir şey yok hakkım helal olsun" dedi.

survivor_berna

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA ERDİ VE BERNA KRİZİ

Göz6 yarışmasını şampiyon olarak tamamlayan ikili ada hayatında ilk haftlarda birlikte vakit geçirirken ilerleyen günlerde aralarında yaşanan tartışma ayrı durmalarına neden olmuştu. Konu ile ilgili açıklama yapan Erdi, takım arkadaşlarını toplayarak Berna'nın bir plan hazırladığını ve Erdi ile yakın durmadığı için eleme listesine girmediğini söyledi. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyleyen Berna ise "Asıl Erdi bana gelerek barışmak istedi" dedi.

Haftanın performans birincileri olan Volkan Çetinkaya, Serhat, Tuğçe ve Elif, simit ile çay ödülünün sahibi oldu. Sakatlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Serhat Akın'ın ödülü saklı tutulurken başarılı isim veda konseyinde yer alamadı. Adem Kılıççı'nın getirdiği balığı yemeyen Serhat Akın "Ben tükürdüğümü yalamam" diyerek balığın geri verilmesini istedi. Furkan Kızılay'ın balığı geri götürmesi üzerine sinirlenen Adem ise "Sizin yaptığınız hakikaten ayıp" diyerek bundan sonra kendilerinin de ona bir şey vermemesini söyledi.

Bir süredir gerginliğin devam ettiği ünlülerde oyunların da kaybedilmesiyle birlikte takım darmadağın oldu. Uzun zamandır dostluğunu koruyan isimler de kendi aralarında kavga edince Survivor’un 21 Mart’taki bölümünde ünlüler takımı paramparça oldu. Sabriye ve Adem Kılıççı arasında yaşanan tartışma bölüme damga vururken ödül oyunu öncesi ünlüler adası yine karıştı. Yüksek performansını devam ettirmek isteyen gönüllüler ise parçalanma sürecinde olan ünlülere geçit vermek istemiyor.

SURVİVOR’DA SABRİYE VE ADEM KILIÇÇI KAVGASI

Yarışmanın başından bu yana takım tarafından dışlandığını söyleyerek konseylerde gözyaşı döken Sabriye, bu kez adada en iyi anlaştığı Adem Kılıççı ile tartışma yaşadı. İkilinin kavgasının gündem yarattığı adada Sabriye'ye “Yazıklar olsun sana. Seni burada en çok ben korudum, ben sahip çıktım. nankörsün sen” diyen Adem, oldukça sinirlendi. Adem’in çıkışına aynı sertlikte yanıt veren Sabriye ise “Kimsenin beni korumasına ihtiyacım yok böyle bir beklentim de yok” diyerek elindeki su matarasını kumlara doğru fırlattı.

Ünlülerin dokunulmazlığı kaybettiği her konseyde geçtiğimiz haftaya kadar aday gösterilen Sabriye, 4 konsey boyunca adadan ayrılmayınca 2 haftadır ismi yazılmadı. Öte yandan geçtiğimiz hafta teyze olduğunu öğrenen başarılı yarışmacı büyük sevinç yaşarken Acun Ilıcalı’ya sarılarak sevinçten ağladı. “Ben nasıl boksör oldum sürekli ağlıyorum” diyen Sabriye’nin heyecanlı anları ise gergin geçen konseydeki havayı yumuşattı.

Survivor 23 Mart yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Berna'dan tehdit... ile ilgili etiketler Survivor survivor 23 mart berna
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.