Survivor'da bu akşam eleme adayı kimler olacak?

Ekranların sevilen yarışması Survivor tüm heyecanı ile devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların olduğu programda kimin kazanacağı heyecanla bekleniyor. Ünlüler dün akşam dokunulmazlık oyunu kaybetmesi sonucu Sahra ve Adem eleme adayları oldu. 2..dokunulmazlık oyunu ise bu akşam oynanacak. Adaya veda etmek istemeyen tüm güçleri ile yarışıyor. Peki Survivor'da 22 Nisan'da eleme adayı kimler olacak? Hangi takımdan? Detaylar haberimizde...

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor bu akşam yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Bu akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelecek. İlk dokunulmazlık oyunu kaybedilmesinden sonra Sahra ve Adem eleme adayları oldu. 2.dokunulmazlık oyununu hangi takım kayberde yeni eleme adaylarıda belirlenecek. Heyecanlı bölümleri ile ekranlara damgasını vuran yapım Survivor'da bu akşam eleme adayı kimler olacak? Hangi takımdan çıkacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Survivor'da bu akşam eleme adayı kimler olacak?
 
SURVIVOR KIZLAR - ERKEKLER
Survivor Kızlar - Erkekler, Show TV'de yayınlanan bir televizyon programı. Program daha önceki programlarda da olduğu gibi yarışmaları kazanarak elenmeden adada kalma ve büyük ödülü kazanma formatı üzerine kurulmuştur. 45 günün sonunda belirlenen birinci adadan 500.000 TL'yi alarak ayrılacaktır. Yarışanlar Var mısın Yok musun yarışmacılarından seçilmiştir. Acun Medya'nın Türk televizyonlarına getirmiş olduğu bu formatın sunuculuğunu da yine Acun Ilıcalı yapmaktadır.
 
SURVIVOR ASLANLAR - KANARYALAR
Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Survivor Türkiye - Yunanistan'dan sonra Panama'da aynı adalarda çekilen bir macera-yarışma programı.sunucusu Acun Ilıcalı kanalı Show TV'dir. Yarışmayı SMS ve Survivor'da yarışmış olan 9 jüri üyesinin oylarının toplamıyla Kanaryalar'ın Lideri Taner kazanmıştır, ödülü ise 250.000 TL'dir.
 
SURVIVOR PANORAMA
Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.
 
Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.
 
7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.
 
 
HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?
Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.
 
Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.Hakan Hatipoğlu, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştı.
 
BERNA CANBELDEK KİMDİR?
Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim aldı.
Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunmaktadır.
 
Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.
 
İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır. Boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.
 
SURVIVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.
 
CUMALİ AKGÜL KİMDİR?
Cumali Akgül, Iğdır'da dünyaya geldi. 32 yaşında olan Akgül, daha önceden de Survivor'a başvurmuş ancak kabul edilmemiştir.
 
Programa katılarak yarışmacı olmak için Iğdır'dan İstanbul'a 50 kilometre boyunca yürüdü. Cumali Akgül, geçtiğimiz günlerde de Beyaz Show'a katılmış ve Acun Ilıcalı, canlı yayında Cumali Akgül'ün Survivor gönüller takımı kadrosuna alındığını duyurmuştu.
 
Böylece Cumali Akgül, Survivor'a katılmak için yaptığı 50 gün süren 1500 kilometrelik yürüyüş sonrasında Survivor'da yarışmaya katılma şansı elde etmiştir.
 
32 yaşındaki Cumali Akgül, Survivor yarışmasının kendi yaşam tarzını yaşattığını ve bundan dolayı yarışmaya müracaat ettiğini belirtti.
Survivor'da bu akşam eleme adayı kimler olacak? ile ilgili etiketler Survivor eleme adayı kimler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.