Survivor 2023’ten bir kişi daha elendi, yedek yarışmacılar için geri sayım başladı! İşte o isim

Bir haftayı daha gerisinde bırakan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında elenen isim belli oldu. Yedek yarışmacıların yarışa bugün dahil olacağını açıklayan Acun Ilıcalı ise, yöntemi duyurdu.

Türkiye’nin en çok izlediği yarışma programlarından biri olan Survivor, 2023 sezona 15 Ocak itibariyle başladı. Hem ünlüler hem gönüllüler hem de sosyal medya fenomenleri ile seyirci karşısına çıkan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında ilk elenen isim Ümit Erdim olmuştu. Yarışmanın yapımcılığını ve hakemliğini üstlenen Acun Ilıcalı önderliğinde dün toplanan Survivor Türkiye 2023 yarışması eleme konseyi bir isme daha veda etti.

Yokluk adasının da dahil olmasıyla birlikte yarışa tutunmakta zorlanan Berdan Mardini ile Seçkin Piriler’in adadan gidişinin ardından bu hafta eleme yapılmayacağı düşünülüyordu. Seyircisini ters köşe yapan Survivor Türkiye 2023 yarışması, haftalık elemesini gerçekleştirdi. Veda eden ismi açıklayan Acun Ilıcalı, hemen ardından yarışmaya dahil olacak olan yedek yarışmacıların nasıl seçileceğini duyurdu.

SURVİVOR’DA BU HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor 2023’ten bir kişi daha elendi, yedek yarışmacılar için geri sayım başladı! İşte o isim

Dominik yerel sanatçılarının performansı ve lezzetli empanada ödülünün verildiği bir ödül oyunu için karşı karşıya gelen Survivor Türkiye 2023 yarışmasının ünlüler ve gönüllüler takımında kazanan ekip, 2-0 skorla ünlüler oldu. Ünlüler ödülün keyfini çıkarırken; konsey eleme potasında olan Yusuf Güney, Aziz, Aleyna ve Chaby için toplandı.

Eleme konseyinde en az SMS’i alan Aleyna, adaya vade eden isim oldu. Adadan gittiği için üzgün olan Aleyna; “Ne diyebilirim, çok üzüldüm. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım hak eden şampiyon olur” diye konuştu. Elenen yarışmacıyı teselli eden Acun Ilıcalı ise, “Daha önünde yaşayacağın çok güzel günler var. Seni kısa sürede tanıdık sempatik bir yarışmacısın. Biraz erken oldu gibi geldi bana da ama yapacak bir şey yok” dedi.

YEDEK YARIŞMACILARIN NASIL DAHİL OLACAĞI BELLİ OLDU

Öte yandan Survivor Türkiye 2023 yarışması ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri yedek yarışmacıların yarışa nasıl dahil olacağıydı. Bu noktadaki kafa karışıklığını gideren Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye 2023 yarışmasına yedek yarışmacıları dahil etme yöntemini açıkladı. Bu akşamki Survivor Türkiye 2023 yarışmasının yeni bölümünde yarışmaya dahil olacak yedek yarışmacılar şu şekilde seçilecek:

“Sizi yarın bir sahile bırakıyoruz. İşte beklediğiniz an geldi. Sizi ıssız bir sahile bırakacağız. Bu sahilde günü geçiriyorsunuz. Bu günün akşamında ada konseyinde buluşuyoruz. Ve beklediğiniz oylama başlıyor. Sahilde bir gün Dominik'te. Akşamına da bir ada konseyi sizi bekliyor. Konseyde kendinizi ifade edeceksiniz. Seyircimiz oylayacak ve kimin yarışmaya dahil olduğunu göreceksiniz.”

Survivor 2023’ten bir kişi daha elendi, yedek yarışmacılar için geri sayım başladı! İşte o isim ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.