Survivor 2022'nin İkizleri Sema ve Seda Bu Kez Birleşme Oyununda Birbirlerini Yedi

Survivor 2022'de Birleşme Partisi oyunları devam ediyor. İkiz kardeşler Sema ve Seda, Nagihan Karadere ile karşılaştıkları oyunları kaybetti. Survivor Sema, mağlubiyet sonrası yanına gelen kardeşi Seda ile tartıştı. Sosyal medyada İkiz kardeşler hakkında "yiyin birbirinizi" yorumları yapıldı.

Her bölümü ve Her Oyunu bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de ikizler Sema ve Seda kardeşler tartışmaya devam ediyor. Birleşme partisi oyunlarında iki isim de Survivor Nagihan Karadere ile karşılaştı ancak yenildi. Survivor 2022'nin İkizleri Sema ve Seda Bu Kez Birleşme Oyununda Birbirlerini yedi!

Survivor Sema ve Seda arasındaki Son tartışma birleşme partisi oyununda yaşandı. Parkurda sakatlanan Sema, oyun sonrası yanına teselli için gelen Seda Ocak'ı, "Git Yanımdan" diyerek azarladı.

Survivor 2022'nin İkizleri Sema ve Seda Bu Kez Birleşme Oyununda Birbirlerini Yedi

Sema ve Seda Kardeşler Tartışmaya Devam Ediyor

Survivor 2022'nin en çok konuşulan ikilisi Sema ve Seda'nın tartışmaları bitmiyor. Seda Ocak, kardeşinin yanına giderek, "Kum var ya onu üfleyelim" diyerek yardım etmeye çalıştı. Ancak Survivor Sema, "Git yanımdan" diyerek mağlubiyetin hıncını ikiz kardeşinden çıkardı.

Survivor 2022'nin İkizleri Sema ve Seda Bu Kez Birleşme Oyununda Birbirlerini Yedi - Resim : 2

 

 

Survivor 2022'nin İkizleri Sema ve Seda Bu Kez Birleşme Oyununda Birbirlerini Yedi ile ilgili etiketler Survivor 2022 survivor sema survivor seda
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.