Survivor 2022'nin Hanımağası Sema Aydemir'den Halkın Kararına Saygısızlık! Psikolojisi İyice Bozuldu

Survivor 2022'de son elenen isim Seda Ocak oldu. İkizinin elenmesiyle psikolojisi bozulan ve konseyde gözyaşlarını tutamayan Survivor Sema Aydemir, bu akşamki ödül oyununda Evrim Keklik'e olay sözler söyledi. Seda'nın halk oylarıyla gittiğini unutan Aydemir, Gönüllüler takımına adayı dar edeceğini söyledi.

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de son eleme konseyinde adaya veda eden isim Survivor Seda Ocak oldu. Gönüllüler takımının 6 eleme adayı çıkardığı haftada SMS sıralamasına en az oyu alan Seda Ocak Survivor Şampiyonu olma hayallerine veda etti. İkizinin elenmesiyle gözyaşları içerisinde kalan Survivor Sema Aydemir ise tartışmayı sürdürüyor. Survivor 2022'nin Hanımağası Sema Aydemir'den Halkın Kararına Saygısızlık! Psikolojisi İyice Bozuldu.

Sema Aydemir'in ikizi Survivor Seda'nı elenmesi sonrası yapılan ilk ödül oyununda yaptığı açıklama olay oldu. Seremonide konuşan Aydemir, sözünü kesen Survivor Evrim Keklik'e sataştı. Aydemir, "O takımda 4 ayak varsa birisi Nagihan birisi de Seda'dır. Onların kesinlikle potaya yazılmaması gerektiğni düşünüyorum" dedik. Bu sırada Evrim araya girerek, "Yazacak başka kişi yoktu" dedi. İkili arasında tansiyon da burada yükseldi.

SURVİVOR SEMA'DAN HALKIN KARARINA SAYGISIZLIK!

Survivor All Star'da Seda'nın elenmesinin yankıları sürüyor. Survivor Sema'nın halkın kararına saygısızlık yaptığını düşünen yarışmanın takipçileri, 6 eleme adayı olduğunu ve Seda'nın da bu potada isminin yazılmasının doğal olduğunu söyleyerek Aydemir'in psikolojisinin bozulduğunu dile getirdi.

Survivor 2022'nin Hanımağası Sema Aydemir'den Halkın Kararına Saygısızlık! Psikolojisi İyice Bozuldu

Öte yandan Survivor 108. bölüm fragmanı yayınlandı. Haftanın ilk ödül oyununda karşı karışaya gelen Ünlüler ve Gönüllüler mücadelesinde Batuhan Karacakaya ve Evrim Keklik arasındaki puzzle diyaloğu gülümsetti.

Survivor 108. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'nin Hanımağası Sema Aydemir'den Halkın Kararına Saygısızlık! Psikolojisi İyice Bozuldu ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor sema sema aydemir Evrim Keklik survivor seda Survivor Evrim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.